IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En sevilen populer burclar


Herkes tarafindan sevilen ve hayatlari merak edilen insanlar bulunuyor. Bazi insanlar dogustan star olarak dunyaya geliyor. Kendi cevrelerinde oldukca sevilen ve aranan bu kisilerin burclarini merak ediyorsaniz hepsinin burclari benzerlik gosteriyor. En sevilen 5 burc bulunuyor. Diger burclar da sevilse de bu burclara sahip kisiler toplumda kendilerinden soz ettirmeyi basariyor.

EN SEVILEN POPULER BURCLAR

ASLAN BURCU
Aslanlar populerlikleriyle bilinir. Arkadas canlisidirlar, disa donukturler ve insanlar onlari sever. Cekici, iyimser, enerjik ve kibar olan aslanlarin en iyi ozelligi aldiklari sevgi ve sadakatin on katini geri vermeleridir. Iyi sir tutmasiyla bilinen aslan burclarina herkes sirrini, derdini anlatabilir.

YAY BURCU
En eglenceli burc denilince akla ilk gelen yay burclaridir. Yay burcu bulasici ve cekici bir yasam sehvetine sahiptirler. Yaylarin kocaman kalpleri vardir ve son derece comerttirler. Cok sevilen yay burclari arastirmaya oldukca sever. Bu nedenle bulundugu ortamda herkese bilgi asilar. Oldukca pozitif olan yay burclari sizi yargilamadan dinlerler.

IKIZLER BURCU
Ikizler burcu girdigi her ortamda direkt fark edilen burclar arasinda bulunur. Etkileyici bir sekilde sosyal acidan beceriklidirler ve herkesle ortak ilgi alanlari bulabilirler . Baskalarini ilginc ve degerli hissettiren ikizler burclari oldukca sevilir. Kotu giden ruh halinizi aninda tersine cevirebilen ikizler burclari pozitif enerji konusunda yeteneklidir.

KOC BURCU
Koc'u sevmemek zordur cunku onlarin maceraperestlikleri ve canliliklari neredeyse her seyi eglenceli gosterebilir. Oldukca rekabetci bir burc olmasina ragmen cevresindeki herkese yardim etmeyi seven koc burclari sicak kanli olmalariyla sevilirler.


ALİNTİ ~ Mynet
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık