IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen BBQ SAUCE

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Iliskide basarisiz olan 5 burc


Astroloji en cok ask hayatimizi etkiliyor. Bircok insan iliskinin her asamasinda burclardan yardim aliyor. Burclara gore uyum duzeylerine bakiyor. Bazi burclar var ki iliskide yanina bile yaklasilmamasi gerekiyor. Tabi ki karakterler yukselen ve ay burclarina gore degisim gosterebiliyor. Ancak iliskide en basarisiz burclar denildiginde ilk akla gelen burclar bu burclar oluyor.

ILISKIDE BASARISIZ OLAN BURCLAR

KOC BURCU
Genellikle iliskilerini en basindan onemsememe hatasina duserler. Koc, bir iliskiyi daha baslamadan zayiflatan dusunceli olma faktorunu kaybetme egilimindedir. Oldukca baskin yapida olan koc burclari karsilarindaki insanlara sozlerini gecirmek icin baski yaratirlar.

BOGA BURCU
Bu burc, insanlari test etme ve onlari denemelere sokma, bazen cizgiyi asma konusunda kotu bir aliskanliga sahiptir. Partnerlerinden emin olmak o kadar uzun surer ki, digeri ilgisini kaybetme egilimindedir. Bu inanc sicramasini yapmaya inanmiyorlar. Inatci yapilari sayesinde kendi dediklerinden vazgecmezler.

IKIZLER BURCU
Kendilerini baglayacagini sandiklari her turlu baglantidan kacarlar. Bir taahhutte bulunmalari soz konusu oldugunda imkansiza yakindir. Iletisim konusunda oldukca yetenekli olan ikizler burcu yeni flort imkanlarini kacirmak istemezler. Bu sebeple iliskilerinde yeterli seviyede sadakat gosteremezler.

YAY BURCU
Bir ortak icin fazla kor ve durtusel olabilirler. Herkesle iyi gitmeyen kisa sureli, gundelik iliskileri tercih ederler. Partnerlerini duygusal olarak tuketmeye egilimlidirler ve bu da partnerinin kacmasina neden olur. Ozgur kalmayi isteyen yay burclari iliskilerde oldukca sIkilgan olurlar.

BALIK BURCU
Baliklar ask kavramini severler ama iliskilerde cok kotu olabilirler. Duygulari onlari cok fazla yonetir ve onlar da batil inanclidir. Balik gercekci ve zor durumlardan hoslanmaz ve sizden kurtulma egilimi gosterir. Duygusalliklariyla bilinen balik burclari bu durumu sizi yonetmek icin kullanabilir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 22.Eylül.2022   #2
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Cevap: Iliskide basarisiz olan 5 burc


okudum balık burcumu yine sağol

CeReN bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

Alt 22.Eylül.2022   #3
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Cevap: Iliskide basarisiz olan 5 burc


BBQ SAUCE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okudum balık burcumu yine sağol

rica ederim ki : )

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık