IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

2Beğeni(ler)
  • 2 gönderen CeReN

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Hangi burc hangi burcla evlenmelidir?


Evlilik kisinin hayatinin tamamen degismesine neden oluyor. Bu nedenle evlenmeden once karsidaki kisiyi oldukca tanimak gerekiyor. Astroloji insanlarin karakterleri hakkinda ipucu verebiliyor. Burclara gore anlasip anlasamadigimiz kisilerde degisim gorunuyor. Iste burcunuza gore en uyumlu evliligi yapabileceginiz burclar...

HANGI BURCLAR HANGI BURCLARLA EVLENMELI?

KOC BURCU
Capkin Koc burcu; Terazi, Ikizler ve kendi burcundan birisi ile yuksek cinsel cekim gucune dayali iliskiler yasayabilir fakat konu ask ve evlilik olunca, Aslan ve Yay burclari ile kalici bir evlilik mumkundur.

BOGA BURCU
Boga icin seksapellik ikinci planda ise de Basak, Terazi, Boga, Balik ve Akrep burcu insanlari onu etkileyebilir. En onemli kriteri guven olan Bogalar ancak Yengec, Basak ve Oglak ile cok mutlu bir evlilik kurabilir.

IKIZLER BURCU
Hep kesif pesinde olan Ikizler burcu insanini; Koc, Ikizler, Aslan, Yay ve Terazi ile kurulacak sicak iliskiler onu cezp edebilir ancak evlilik icin sans Aslan, Kova, Terazi ve Ikizlerden yana olacaktir

YENGEC BURCU
Terazi, Oglak, Kova, Basak, Balik ve Yengec cinsel konularda uyumludur ancak bu bir Yengece gore evlilik icin yeterli degildir. Boga, Akrep ve Balik evlenebilecegi en ideal burclardir.

ASLAN BURCU
Aslan ve Ikizler burcu arasindaki cinsellik mukemmeldir. Aska ve evlilige gelince; bir Aslanin dunya evinde Ikizler de olabilir, Koc veya yay burcu
BASAK BURCU
Muskulpesent Basak burclarinin cinsel cekim alanina Balik, Basak, Boga, Yengec, Aslan ve Oglak girebilir. Mukemmel bir evlilik icin zafer ise Boga ve Oglak burclarinin lehinedir.

TERAZI BURCU
Terazi insani; Koc, Ikizler, Yengec, Basak ve Terazi ile libidosu yuksek beraberlikler kurabilir. Evlenmek icin kararsizligini ise Kova ve Ikizler kirabilir.

AKREP BURCU
Cekici Akrep burclari, cinsel cekim alanina girdigi Boga, Basak, Aslan, Kova ve Akrep ile heyecanli iliskiler deneyebilir. Evlenmeye karar verdiginde ise yildizi Yengec ve Balik burclarini gosterecektir.

YAY BURCU
Herkese karsi bir sevgi kelebegi olan Yaylar; Ikizler, Terazi, Balik ve Yay burclarindan cok uyumlu sevgililer edinebilir. Evliliklerinde mutlu olabilecekleri saglam limanlar ise Koc ve Aslan burclaridir.

OGLAK BURCU
Basak, oglak ve Balik ile sicak ask iliskileri yasayabilecek olan Oglak burclari, temkini elden birakmaz. Evlilik icin kendisine en uygun burclar ise Basak ve Bogalar arasindadir.

KOVA BURCU
Yengec, Akrep, Kova ve Basak ile cinsel cekimleri uyusan, ozgurlugune duskun Kovalar, Yengec burcu ile ask evinde bulussa da evlilikte Ikizler ve Terazi ile en buyuk mutluluklari paylasacaktir.

BALIK BURCU
Balik burcunun romantik, sezgili ruhu; Koc, Aslan, Boga, Balik ve Yay burcu insanlarini cinsel cekim etkisine alabilir. Yengec, Akrep, Koc ve Balik burclari ile aska da yelken acabilir ancak evlenmek icin dogru kisi Yengec ve Akrep burcu insanlari arasinda olmalidir.


ALİNTİ ~
BBQ SAUCE ve Chloe bunu beğendiler.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 22.Eylül.2022   #2
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Cevap: Hangi burc hangi burcla evlenmelidir?


okudum balık burcumu tşkler

  Alıntı ile Cevapla

Alt 22.Eylül.2022   #3
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Cevap: Hangi burc hangi burcla evlenmelidir?


BBQ SAUCE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okudum balık burcumu tşkler

bende okudum boga burcumu : ))

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık