IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Kleopatra'nin essiz guzelliginin sirri burada


Eski misir kralicesi Kleopatra'nin guzelliginin konusulmasi gunumuzde bile konusuluyor. Kleopatra'nin sacina ve cildine uyguladigi bakimlar merak ediliyor. Bircok kadin cilt bakimi icin cesitli tarifler ariyor. Kleopatra'nin dogal urunler ile hazirlanan cilt bakim kremi kirisIkliklari onluyor, gergin, puruzsuz ve canli bir cilde sahip olmanizi sagliyor. Bu tarif ile hayal ettiginiz cilde kavusmaniz cok kolay.

KLEOPATRA'NIN CILT BAKIM TARIFI
2 kasIk aloe vera suyu, 4 damla gul yagi, 1 kasIk badem yagi ve 2 kasIk balmumu. Balmumu kisIk ateste yavasca isitilir. Uzerine badem yagi eklenir ve karistirilir. Kesinlikle kaynatilmaz. Karisim sivi hale gelince aloe vera suyu ve gul yagi eklenerek tekrar karistirilir. Krem sogumaya birakilir. Cam bir kaba alinir ve buzdolabinda saklanir (bir hafta icinde tuketilmelidir).


DAHA CANLI BIR CILT ICIN
Canli ve saglikli gorunen bir cilt icin saglikli beslenmek ve bol su icmek buyuk onem tasiyor. Bunlarin yani sira dusta yapacaginiz peeling veya kese ile olu derilerden uzaklastirdiginiz cildinizi yogun nem veren kremler ile koruyabilirsiniz. Cilt bakiminda kullanacaginiz gul suyu tonigi ise daha canli bir gorunum saglayacaktir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık