IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
FBI verilerine gore suc orani en yuksek burclar listelendi


Koc burcu listenin ortalarinda



Inatciliklari ve aniden parlamalariyla unlu olan koc burclari listeye ortalardan girdi. Asi ve inatci bir burc olan koclar listenin ilk besinde yer aliyor. Analizlere gore koc burcuna mensup azili suclular, cinayetlerin cogunu cinnet aninda isliyor ve sonrasinda pismanlik duyuyorlar.

Boga burcu tehlikeli burclardan biri



Boga burclari sabirli, sabit fikirli ve inatcidir. Ofkeleri, hirsli yapilari, guclu karakterleri ile bilinen bogalar, listenin ust siralarinda! Bogalar dolandiricilik gibi parasal konularda daha cok suclu cikariyor. Kendilerine cikar saglama amacli cinayetler islemekten cekinmiyorlar.

En tehlikesiz burc ikizler



Ikizler burcunun en zararsiz burc oldugunu tahmin eder miydiniz? Istatistiklere gore en zararsiz burc ikizler...Ne yaptigi kestirilemez ve degisken tavrindan dolayi ikizler burcunun tehlikeli oldugu dusunulse de aslinda hic dogru degil.

En tehlikeli burc yengec



Yengec burcu en cok psIkopati barindiran burc olarak zirvede yer aliyor. Cok duygusal burclardan biri kabul edilen yengecler, aslinda yasadiklari zorluklari hep icine atiyor ve sIkintilarini hic dile getirmiyor. Bunun sonucunda ani patlamalar yasiyorlar ve bir anlik ofkeyle suca daha cok karisiyorlar. Cok duysal olduklari icin islenen cinayetlerin buyuk cogunlugu kiskanclik gibi duygusal temellere dayaniyor.

En zararsiz ucuncu burc aslan



Cogu zaman ortamdaki ilgiyi uzerinde toplamak isteyen, hirsli bir burc olarak bilinen aslan en zararsiz ucuncu burcmus. Genelde unlu olmak ve taninmak isteyen lider ruhlu bu burclar aslinda karakterlerine uygun cinayetler isliyor.

Basaklar listenin sonlarinda



Titiz ve muntazam bir burc olan basaklar en psIkopat sekizinci burc olarak belirlendi. Temiz ve planli olan bu burclar isledikleri cinayetleri de en ince ayrintisina kadar dusunuyor. Bu nedenle bu burcta cinayet isleyenlerin kanitlari yok etme ve yakalanmama konusunda basarili oldugu iddia ediliyor.

Terazi de listenin sonunda



Adaletli olmaya ozen gosteren, sanatci ruhuyla one cikan terazi burcu listenin sonlarinda, yani dokuzuncu sirada. Huzuru bilen ve arzulayan terazi burclari savasi sevmez ve huzuru bozacak seylere karsi cikar. Adaletli, sabirli ve kibar yapisiyla bilinen bir burc olan terazi, analize gore keyiften degil zor durumda adaleti saglama amacli cinayet isliyor.

Akrepler en tehlikeli ikinci burc



Akrep insanlari sirlarini iyi saklarlar. Hep bir gizemli yanlari vardir ve hicbir zaman bir akrebin ne dusundugunu bilemezsiniz. Karsi tarafin fotokopisini ceker gibi, zayifliklarini ve guclu hallerini fark ederler. En ince ayrintilari gozlemleyen akrep, bu nedenle en tehlikeli ikinci burc. Kendilerine yapilan kotulugu asla unutmayan ve merhametsizlige misli ile karsilik veren akrep burcuna mensup suclular isledikleri cinayetlerin cogunu aci verici ve sadistce yontemlerle gerceklestirmis. Dunyanin en unlu psIkopatlarindan Charles Manson da akrep burcudur...

En tehlikeli bir diger burc ise yay



Yay burcunun listede ilk sirada olmamasinin tek sebebi cinayetlerin cogunu kendisinin degil emrindeki diger kisilere isletmis olmasi verilere gore yay burclarina mensup suclularin fazla oldugu gozlenmis. Karizmatik tavirlari ve zekasi ile etraflarindaki herkesin saygisini kazanip liderligini ilan eden yay burclari mafya babaligi ya da uyusturucu baronlugu gibi akilalmaz konumlar elde edebiliyorlar.

Ornegin Pablo Escobar, Ted Bundy, Lucky Luciano, Charles Bronson gibi mutlaka adini duydugunuz suclularin cogu Yay burcuydu.

Oglak listenin ortalarinda



Oglak burcu listenin ortasinda yer aliyor. Bu burc sayisal olarak ortalama civarda katil ve psIkopat barindirsa da, icinde bulunan katiller gelmis gecmis diger katiller arasinda en cok sayida cinayeti isleyenlerden olusuyor.

Kovalar en zararsiz ikinci burc



Yenilikler cikarmak, icat etmek, farkli cozum yollari bulmak icin calisan kova burclari en tehlikesiz ikinci burc olarak biliniyor. Diger yandan insanlari ve olaylari manipule etme yetenekleri yuksek olan bu burcun mensuplari, yaptiklari psIkopatliklarin ustunu ortebildikleri ve asla yakalanmadiklari icin bu kadar masum gozukuyor da olabilirler.

Balik burclarinin duygusal olduguna bakmayin



Bircok kisi balik burcunun duygusalligi konusunda ayni fikirde. Ancak istatistiklere gore yumusak kalpliligi ve duygusalligiyla bilinen balik burcu sanildigi kadar masum degil. En garip ve korkutucu cinsten seri katiller bu gruptan cikiyor. Balik burcu suclularindan ornek olarak palyaco kiligiyla cinayetler isleyen ABD'nin en meshur seri katillerinden John Wayne Gacy gosterilebilir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 15.Eylül.2022   #2
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Cevap: FBI verilerine gore suc orani en yuksek burclar listelendi


Boga Burcundan Kacin : ))

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık