IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En zeki burclar siralamasi


Astrolojiye inananlar burclarin ozelliklerini arastirmayi seviyorlar. Burclar karaktere, fiziksek ozelliklere ve hatta durusa bile etki gosterebiliyor. Insanlar burclarin ozelliklerini merak ediyor. En zeki burclari merak ediyorsaniz bu icerigi okuyabilirsiniz.

Her burcun ilgi alani farklilik gosteriyor. Ilgi alani degistikce zeka da degisiyor. Bazi burclarin sayisali iyiyken bazilarin sozeli iyi oluyor. Gorsel ve sosyal zekalar da insanlari oldukca etkiliyor. Ancak genel olarak zekaya bakildiginda en zeki burclar arasinda Koc, Akrep ve Kova yer aliyor. Tabi ki bu tespitler astrologlara gore degisim gosteriyor. Burclarin hangi alanlarda daha zeki oldugunu ogrenmek istiyorsaniz asagida bulunan burclari okuyabilirsiniz.

BURCLAR HANGI ALANLARDA DAHA ZEKI

KOC
Koc burcu sadece hirsli degil, ayni zamanda oldukca anlayisli bir burctur. Bir sey ogrenmek istediklerinde, o konuda ustalasirlar. Onlar icin basarisizlik kelimesi bir son degil, yeni bir baslangic demektir. Sadece bir daha ki sefere daha iyi ogrenmek ve daha iyisini yapmak icin bir firsat olarak bakiyorlar.

BOGA
Boga, ayrintilara dikkat etmek ve olgulari tespit etmek gerektiginde cok zekidir. Ayrica, baskalarinin kaos gordugu olayi sogukkanlilikla cozebilme yetenekleri vardir.

IKIZLER
Cok az hizli dusunur ya da bir kac konuyu ayni anda dusunur. Yeni fikirleri cabucak kavrar ve her zaman sohbet ederken farkli bir konu hakkinda fikir paylasabilir.

YENGEC
Zodyaktaki duygusal olarak en zeki burctur. Kendi duygularini kontrol edemeseler bile cok iyi sentez yaparlar ve baskalarinin duygularini ve ihtiyaclarini neredeyse psisIk bir sekilde zahmetsizce anlarlar.

ASLAN
Nerede olurlarsa olsunlar firsatlari tespit etme yetenegine sahiptir ve baskalarinin goremedigi yerlerde olasilik ve potansiyeli gorebilir. Aslanlarda cekicilik zekasi mevcut. Diger insanlari kendilerine cekecek sekilde kendilerini hem guclu hem de sicak gostermeyi cok iyi bilirler.


BASAK
Basak muhtemelen en zeki burclardan biridir cunku cesitli zeka turlerini bir arada kullanirlar. Analitiktirler ama ayni zamanda son derece yaraticidirlar, bu da onlari problem cozmede iyi yapar. Basak burclari ayrica cok detay odaklidir, bu nedenle hicbir seyi kacirmazlar.

TERAZI
Insanlari okumakta cok iyiler ve ayni zamanda istediklerini elde etmek icin ikna etmekte cok iyiler.

AKREP
Istediklerini elde etmek icin baskalarini etkilemek konusunda zekalarini kullanmaktan korkmazlar.

YAY
Yay burcunda dogan insanlar dusunmekten cok yapmakla ilgilenirler ve genellikle hizli hareket ederler. Yay burcunun ogrenmekten korkmadigi ve zekasini bu yonde kullandiklari anlamina gelir.
OGLAK
OGLAK
Oglaklarin harika hafizalari vardir ve daha buyuk bir resim cizmek icin bircok farkli bilgiyi bir araya getirmekte iyidirler. Onlar zodyak burclarinin veri analistleridir


KOVA
Oldukca zekidirler ve en basit seylerin bile ardindaki daha derin felsefi ve varolussal sorulari tartismayi severler.

BALIK
Balik, duygusal zekaya ve insanlari anlama konusu soz konusu oldugunda surunun lideridir ve ayni zamanda son derece yaraticidir ve harika sanatcilar Balik burcudur.


ALİNTİ ~ Mynet
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık