IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen CeReN

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
En sevilmeyen 3 burc!


Burclar hakkinda oldukca fazla onyargi bulunuyor. Insanlar ayni burca sahip kisilerden ust uste ayni davranisi gorduklerinde bu burclara karsi tepkili olmaya basliyor. Turkiye'de en sevilmeyen 3 burc denilince ilk akla gelen burclar genellikle ayni oluyor.

Astroloji hayatimizi oldukca etkileyebiliyor. Bircok insan burclara fazlasiyla inaniyor ve hayatlarini ona gore sekillendiriyor. Ozellikle ask, arkadaslik ve is hayatlarinda bazi burclardan uzak durmaya calisiyorlar. Turkiye'de en sevilmeyen burclar denilince ilk akla gelenler Ikizler, Akrep ve Basak burclari oluyor. Tabiki bu burclara sahip insanlarin hepsinin karakteri ayni olmuyor. Ancak burc on yargisi tasiyanlar bu burclara karsi temkinli davraniyor. Iste bu burclarin sevilmeme nedenleri...

EN SEVILMEYEN 3 BURC

IKIZLER

Ikizler burcuna sahip insanlar oldukca enerjik ve eglenceli yapida olsalar da toplum tarafindan iki yuzlu, tutarsiz, kararsiz ve surekli olarak konusan olarak goruluyorlar. Ikizlerin degisken kararlari ve ruh hali insanlarda yorucu bir etki birakiyor.

AKREP


Akrep burclari kindar, sinsi, kaprisli ve inatci olarak goruluyorlar. Aslinda oldukca basarili ve yardimsever olan bu burca sahip insanlar hirslari ve kiskanc yapilari nedeniyle toplumda sevilmeyen burclar arasinda bulunuyor.

BASAK


Detayci ve titiz olan basak burclarinin her arkadas ortaminda olmasi istense de yakin cevreye girince can sIkici olabiliyorlar. Memnuniyetsizligiyle bilinen basak burclari her seyin dort dortluk olmasini istedigi icin ve surekli olarak elestirdigi icin bircok insan tarafindan sevilmiyor.


ALİNTİ ~ Mynet
Haje bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık