IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Cevapsiz Sorunuz Kalmasin…


Gun gectikce internet mecrasindaki bilgi kaynaklari daha dogru bilgiler sunmakta ve bunu da her gecen gun daha profesyonelce yapmaktalar. Bu gelisimi saglayan bir numarali etmen ise, bu iste gonullu olan kisilerdir. Bu tarz yeni platform olusumlarindan birisi de: sorucevap.com

Bu platformun asil amaci Turk internetini dogru bicimde kategorize ederek, ihtiyac duyulan guvenilir cevaba hizli ve sade bicimde ulasilmasidir. Bunu yaparken de kullanicilarin hem diger insanlara yardimci olabilmelerinin onu acilmis oluyor hem de kullanicilar arasi bilgi ve tecrube paylasimi yapilarak karsilikli fayda ve elde edilen puanlarin maddi bir kazanca cevrilmesinin onu acilmis oluyor. Belirli bir alt limit puana ulasmis kullanicilar bu puanlarini paraya cevirerek istedikleri zaman odeme talep edebilmekteler. (Detaylar icin: tiklayiniz.)

Sitenin genel isleyisi soruyu soran bir taraf ve buna karsilik cevap veren karsi tarafin ayni platformda bilgi paylasiminda bulunmasi mantigina dayaniyor. Dolayisiyla sitenin moderatorlerinden ayri olarak, kullanicilar arasi ilerleyen bir diyalog ve gelisen bir guven ortami da soz konusu. Ayrica sitedeki guven duzeyini belirten algoritma sayesinde kullanicilar zaman icerisinde rozetler kazanarak neredeyse moderator statusune yakin ozelliklere sahip olabiliyorlar. Bu sayede bilgi ve tecrubesiyle sosyal profilini basarili sekilde ilerleten kullanicilarin ilerleyen zamanlarda bu profillerini cv’lerinde kullanabilecekleri ve referans gosterebilecekleri bir platform haline gelmesi hedefleniyor.

Cevapsiz Sorunuz Kalmasin...
Sitede her turlu konuda iceriklere cevaplar bulabilir bunun yaninda kendi bilgi ve tecrubenizin oldugu alanlardaki sorulara da bizzat kendiniz cevap yazarak paylasimlarda bulunabilirsiniz. Bu sayede birlikten kuvvet dogar mantigiyla topluluk icerisinde paylasilan soru basliklarinin gerektiginde guven seviyesi yuksek kullanicilar tarafindan duzenlenerek dogrulanmis ve guncel halde tutulabilmesi de saglanmis oluyor. Bu da sitenin gereksiz, spam&reklam vb. cop iceriklerden arindirilmis temiz ve salt dogru bilgi iceren basliklarin olusmasini saglayacagindan orta ve uzun vadede guvenilir bir bilgi kaynagi haline gelmesini saglayacaktir.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık