IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Rubato'nun yeni projesi Sezen Aksu Sarkilari


Turkiye'nin onde gelen muzisyenleri Ozer Arkun, Goksun Cavdar ve Eralp Gorgun tarafindan kurulan, kendine has tarzlari ve sahne performanslari ile adindan soz ettiren Rubato, kariyerlerinin 5. studyo albumu "Rubato / Sezen Aksu Sarkilari"ni Bayhan Muzik etiketiyle tum dijital platformlarda yayinladi.

Muzisyenlik kariyerlerinde, sahne ve album kayitlarinda uzun yillar birlikte calistiklari Sezen Aksu'nun sarkilari Rubato yorumu ile bir albumde toplandi. Soz ve bestesini Sezen Aksu'nun yazdigi sarkilarindan bir repertuar olusturan grup, album kayitlarini buyuk bir titizlikle gerceklestirdi. Sarkilari secerken ince eleyip sIk dokuyan grup, salt bir Sezen Aksu albumu icin calistiklarini dile getirdi.

Merakla beklenen "Sezen Aksu Sarkilari" albumlerinin acilisini gectigimiz yil "Tutuklu" ile yapan Rubato, bu hafta yayinlanan albumlerinde "Gidemem", "Tukenecegiz", "Yazik", "Sorma", "Sultanim", "Perisanim Simdi" ve "Gidiyorum"u yorumlayarak arsivlik bir albume imza atti. Albumden ilk video klip Kemal Basbug yonetmenliginde "Gidemem"e cekildi.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık