IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Kalkan’in Kesfedilecek Yerleri


Her yil binlerce turisti agirlayan Kalkan, Antalya’nin Kas ilcesine bagli olan bir tatil cennetidir. Kas’a 27 km mesafede yer almaktadir. Turistik ve tarihi lokasyonlari sayesinde turistler oldukca keyifli bir tatil firsati yakalamaktadir. Her kesimden insana hitap edecek eglence firsatlari sunmasi da Kalkan’i cazip kilan ozelliklerinden biridir. Kalkan tatilinizde yeni yerler kesfetmeniz ve ogrenmeniz icin Kalkan’in essiz guzellikteki yerlerini sizler icin derledik.

Patara Antik Kenti

Fethiye- Kalkan yolu arasinda Xanthos Vadisi’nin guneybatisinda yer alan Patara Antik Kenti, Likya Uygarliginin en onemli kent devletlerinden biridir. Xanthos Vadisi’nde denize acilan tek kapi oldugu icin ayrica onem tasimaktadir. Roma zafer taki, tiyatrosu, ayaga kaldirilmis meclis binasi, nekropol alani, ana cadde, hamami ve Korinth Tapinagi kentin gorulmesi gereken mimari kalintilaridir.

Firnaz Koyu

Firnaz Koyu Kalkan merkeze 4 km mesafede yer almasiyla merkeze oldukca yakindir. Tekne turlarinin ve mavi yolculuk gemilerinin sIk ugradigi bir koydur. Denize girmek icin cok uygun bir koydur. Yesilin ve mavinin her tonunu gorebileceginiz bu essiz koyun kucuk bir plaji bulunmaktadir. Bu koy ayni zamanda dunyaca bilinen camur banyosuyla unludur. Tekne turlariyla buraya cok rahat ulasabilirsiniz.

Mavi Magara

Kalkan’a 6 km uzaklikta yer alan Mavi Magara’nin, Kaputas plaji ile arasinda 600 m bulunur. Farkli boyutlarda odaciklardan ve kanallardan olusmaktadir. Ic ve dis olarak iki galeriye ayrilan magara adini, dis galerideki dehlizlerden gelen mavi isIktan almaktadir. Magaradaki yumusak mercanlar ve canli cesitliligi ile oldukca dikkat cekicidir. Bu guzel magaranin mavi isiginda harika fotograflar cekebilir, magarada su alti dalisi yapabilirsiniz.

Kalkan’in Kesfedilecek Yerleri
Kalkan’da Villa Nasil Kiralanir?

Kalkan’in essiz guzelliklerini kesfederken Kalkan kiralik villa ile tatilinizi daha konforlu, sakin ve huzurlu bir ortamda gecirebilirsiniz. Korunakli bahcesi ve size ozel havuzuyla rahatsiz edilmeden villanizin keyfini cikarabilirsiniz. Birbirinden guzel ve modern villayi bir arada bulacaginiz Villa Reyonu adresinden uygun fiyat araliklariyla dilediginiz villayi kiralayabilirsiniz. Villanizda ihtiyaciniz olabilecek her turlu mutfak ve ev esyasini bir arada bulabilirsiniz.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık