IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Alternatif SuperApp Nedir?


Alternatif SuperApp, kampanyalardan yararlanmak, QR kod ile odemelerini guvenli bir sekilde yapmak ve bircok markanin cuzdanini tek bir uygulamada kullanmak isteyen herkes icin avantajli bir uygulamadir. Sira beklemeden hizlica alisveris yapmak, sectiginiz bir cuzdanin bakiyesini dilediginiz zaman dilediginiz kisiyle paylasmak ve kampanyalardan yararlanmak Alternatif SuperApp’te mevcuttur.

Ticari AvantajlariAlternatif SuperApp Nedir?
Alternatif SuperApp, musterilerinizin isletmenize ozel dijital cuzdan olusturabilecegi ve QR kod ile odeme yapabilecegi bir platformdur. Dijital cuzdanlardan elde edilen gelir dogrudan hesabiniza gecer. Ustelik bu hizmet icin lisans/bakim ucreti veya abonelik odemezsiniz.

Alternatif SuperApp, su anda toplamda 900’den fazla subesi olan 70’ten fazla isletmeyi fintech sirketine cevirerek finansal teknoloji alaninda dogru cozum sunuldugu surece hem B2B hem de B2C tarafinda hizli ilerleme kaydedilebilecegini gosterdi. Ulkemizde de pek cok firma, belediye, universitede kullanimi artmaktadir. Alternative SuperApp kullanicilarin tek bir uygulama ile onlarca islem yapabilmesine olanak sagladi. Magellan firmasinin son urunu olan Alternative SuperApp, Seri A oncesi yatirim surecine baslayacak. Hem son ilerlemeleri hem de yatirim ivmesini degerlendiren Magellan CEO’lari, Alternatif SuperApp’in guclu ekibiyle cok kisa surede buyuk bir basari elde ettigi gorusundeler.

Diger Alternatif SuperApp Uygulamalari Nelerdir?
1. Yandex Go

Yandex Go, talep uzerine ulasim ve teslimatin tum temel yonlerini bir araya getiren Avrupa’nin ilk super uygulamasidir. Yeni platform, Taxi uygulamasinin yerini alacak ve Yandex’in arac paylasim hizmeti Yandex Drive’a eklenecek. Ayrica, daha once Yandex’te mevcut olan yer ustu ulasim tarifelerini ve rotalarini da entegre ediyorlar. Yandex Go, insanlarin sehirde dolasmayi iceren her turlu gorevi hizli ve zamaninda cozmelerini saglayacak.

2. RappiAlternatif SuperApp Nedir?

Latin Amerika’da Rappi, super uygulama platformunun en onde gelen adaylarindan biri. Finansal verilerine asina olan kisilere gore bugun yaklasIk 3,5 milyar dolar degeriyle Latin Amerika’nin en degerli girisimlerinden biri olan Rappi, ilk olarak sadece yemek teslimati hizmeti sunmaya basladi. Su anda bir Rappi teslimatcisindan biraktiginiz yerde unuttugunuz bir seyi size getirmesini, kopeginizi gezdirmesini ya da kiyafet satin almasini ve hizmetler icin odeme yapmasini istemek mumkun. Ayrica, canli konserleri izleyebilir, muzik dinleyebilir ve video oyunlari oynayabilirsiniz.
Rappi tek bir kategorinin otesine gecen bir sey insa ediyor ve en azindan dunyanin bu bolumunde buna dogrudan bir rakip yok. Sonucta, Asya’daki super uygulamalar gibi her seyin ayni uygulamada olmasi sezgisel.

3. Line

LINE, Japonya‘da baslatilan ve baskin olan sosyal medya platformuna donusturulmus bir sohbet uygulamasidir. Bir sohbet uygulamasi olarak cikis yapmasina ragmen, tam tesekkullu bir sosyal medya platformu ve entegre bir hizmet saglayicisi haline gelmistir. Sesli arama ve video konferans, ucretsiz oyunlar, taksi rezervasyon hizmetleri, alisveris merkezlerinin ic mekan haritalari, Japonya’daki haberler icin bir merkez, muzik ve video akisi hizmetleri ve hatta dogrudan kullaniciya reklamcilik. LINE su anki haliyle bu pratik baslangica kiyasla cok daha genisletilmis islevsellik sunuyor.

Kullanicilarin esler arasi para gondermesine izin vermekle kalmayan LINE Pay, Apple Pay gibi magazalarda da kullanilabiliyor.
LINE Taxi, kullanicilarin taksi siparisi vermesine olanak taniyor.
LINE Delima yemek siparisi vermek icindir.
Ya da kendileri almak isterlerse, LINE Pocket kullanilabilir.
Ve LINE MUSIC, Spotify veya Apple Music’e bir alternatif sunuyor.

4. CareemAlternatif SuperApp Nedir?

Aslen Careem, Dubai merkezli onde gelen bir arac cagirma uygulamasidir. Forbes’a gore bir yil once, bu uygulama Orta Dogu ve Afrika’ya hizmet veren gunluk bir yasam tarzi uygulamasina dahil olma isteklerini cok daha belirgin hale getirdi.
Ornegin, Dubai’deki Careem kullanicilari Araba, Hala Taksi, BisIklet, Yemek, Teslimat ve Magazalar hizmetlerini kullanabilir. Bu arada, Lahor’dakiler artik Ulasim, Teslimat ve Sarj hizmetlerini goruyorlar. Farkli sehirlerdeyseniz, perakende ortaklari nedeniyle farkli urunler siparis edeceksiniz.

5. Paytm

Dijital odeme devi Paytm, urun ve hizmetlerini kullanici tabanina sergilemek icin ‘Paytm Mini Programlari’ni baslatti. Dikkat ederseniz, WeChat Mini Uygulama Programlarina benziyor. Paytm kullanicilari icin, ayri bir indirme gerektirmeyen ve tercih ettikleri odeme secenegini kullanmalarini saglayan sorunsuz bir deneyim olacak. Restoran, kafe, moda, perakende, sinema, bakkal, seyahat ve yasam tarzi gibi isletmeler, yeni bir satis gelistirmek icin kullanicilarindan yararlanabilir. Program ortaklari, kampanyalar yurutmek ve kullanicilarin ilgisini cekmek icin Paytm uygulamasi araciligiyla anlik bildirimler gonderebilir. Kullanicilarin Paytm Mini Programlarinin tekliflerini arkadaslariyla paylasmalarina da izin verilir.

6. Truecaller

Truecaller, arayanlari tanimlayarak kullanicilarin spam aramalardan kacinmasina yardimci olan ve ayni zamanda benzer metinleri filtreleyen bir uygulamadir. Son yillarda mesajlasma, telefon gorusmelerini kaydetme ve odeme hizmetlerini de ekleyerek platformunu genisleten Truecaller, bu yilin Subat ayinda aylik 200 milyon aktif kullaniciya sahipti. Ayrica, Nisan 2018’de gunluk 100 milyon aktif kullanici kilometre tasina ulasti. Sonuc olarak, Truecaller’in buyume hikayesi Hindistan pazarindaki ilginc bir asamayi gosteriyor. Hindistan’daki super uygulama savasi, bazi acilardan Jack Ma’nin Alibaba’si ile Pony Ma’nin WeChat’i arasinda Cin pazarina hakim olmak icin verilen savasin bir benzerini tekrarlamayi vaat ediyor. Ancak bolgedeki her ulkenin farkli ihtiyaclari var. Ve her platformun bu talebi karsilamak icin uyum saglamasi gerekiyor.

7. OMNiAlternatif SuperApp Nedir?

OMNi 2019 yilinda piyasaya suruldu ve Orta Amerika ve Karayipler (CAC) bolgesinin ilk super uygulamasi olarak konumlandirildi. OMNi’nin 2019’daki lansmanindan sadece bir yil sonra, 500.000 indirme ile Kosta Rika’nin Google Play magazasinda en cok indirilen uygulama haline geldi. OMNi’nin kurucusu ve APAC CEO’su Erik Cheong’a gore OMNi dort sektore odaklaniyor: mobilite, finansal teknoloji (fintech), yasam tarzi ve saglik.

Omni super uygulama, omni dort dikey, Orta Amerika ve Karayipler’de (CAC) super uygulama ornegi, Orta Amerika’da bisIklet paylasimi yaygin degildi. Bu nedenle, mikro mobilite dikeyinde “bolgesel ulasim tekliflerinin analog unsurlarini dijital kanallara donusturmek” icin bir firsat yaratildi. Ayrica, Fintech dikeyinde sirket, Orta Amerika’daki en buyuk ve Latin Amerika’daki ucuncu en buyuk finansal kooperatif olan Coopenae Bank ile ortaklik kurdu. OMNi ayrica OMNiGO’yu baslatmak icin Asya bolgesindeki en buyuk EV scooter ureticilerinden biriyle bir mutabakat anlasmasi imzaladi

8. Revolut

Revolut 7.0, finansal super uygulama Parayla ilgili her seyi yonetmek icin tek bir uygulamadir. Dijital bankacilik Revolut, finansal super uygulama olusturma yolculuguna bir adim daha ekleyerek 7.0 surumunu yayinladi. Harcama, tasarruf, butceleme ve yatirim icin cok sayida uygulama yerine, her sey tek bir yerde duzene sokmayi amacliyorlar.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık