IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Galatasaray, dunyaca unlu yildiz Lucas Moura'yi getiriyor.


Spor Toto Super Lig'de yeni sezona 'mutlak sampiyonluk' parolasiyla giren ve geride kalan 4 haftada 7 puan toplayan Galatasaray, transferde gozunu fena karartti. Sari - kirmizililar, gol yollarinda yasanan problemi bir dunya yildiziyla cozmek istiyor. Kanat takviyesi yapmayi planlayan Galatasaray'in gundemine Ingiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Lucas Moura geldi. Yonetim, Brezilyali futbolcu icin girisimlerine basladi.

Spor Toto Super Lig'e teknik direktor Okan Buruk yonetiminde sampiyonluk parolasiyla baslayan Galatasaray'da bu hedef dogrultusunda transfer calismalari devam ediyordu. Kadrosuna son olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens'i katan sari - kirmizililarin gundemine bir dunya yildizi daha geld

Super Lig'de geride biraktigimiz 4 haftada 7 puan toplayan Galatasaray'da gol yollarinda yasanan problem dikkat cekmisti. Sari - kirmizililar, 4 karsilasmada sadece 2 gol atabilmisti.

Hucumdaki etkinligi artirmak ve forma rekabetini en ust seviyeye cekmek isteyen Aslan'in gundemine dunyaca unlu yildiz Lucas Moura geldi.

GALATASARAY DUGMEYE BASTI


Galatasaray Yonetimi, Ingiltere Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'da fotma giyen Lucas Moura icin dugmeye basti. Sari - kirmizililarin 30 yasindaki yildiz futbolcu ve Ingiliz kulubuyle temasa gectigi ogrenildi.

TOTTENHAM'DA GOZDEN DUSTU


Tottenham'da teknik direktor Antonio Conte'nin goreve gelmesinin ardindan gozden dusen Brezilyali futbolcu, bu sezon Premier Lig'de sadece 2 maca cikabilmis ve 12 dakika sahada kalabilmisti.

HIZI VE TEKNIGIYLE DIKKAT CEKIYOR


Her iki kanatta ve forvet arkasinda oynayabilen Moura, hizi ve teknigiyle dikkat cekerken Tottenham'da 204 resmi maca cikti. Sambaci, bu karsilasmalarda 38 gol - 27 asistlik bir performansa imza atti.

KRITIK TARIH: 1 EYLUL
Galatasaray'in transferi icin gorusmelere basladigi Moura icin kritik tarihin 1 Eylul oldugu ifade edildi. Ote yandan sari - kirmizili taraftarlar, transfer iddiasinin ortaya cikmasiyla birlikte sosyal medyada 'Sampiyon yapacak hamle bu!' seklinde yorumlarda bulundular.


ALİNTİ ~ Mynet
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık