IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Izmir ve Aydin besIk gibi sallaniyor!


Depremle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Izmir ve Bodrum aciklarinda korkutan bir deprem meydana geldi. Depremin merkez ussunun Ege Denizi oldugu ifade edildi. Depremin siddetinin 4.7 oldugu bildirildi. 13:10'da Kusadasi aciklarinda 5.1 siddetinde bir deprem daha oldu. Kandilli Rasathanesi ise son depremin buyuklugunu 5.3 olarak duyurdu.

AFAD'in aktardigi bilgiye gore Ege Denizi'nde pes pese iki deprem meydana geldi! Saat 12.56 ve 13.10'da meydana gelen 4.7 ve 5.1 buyuklugundeki depremlerin merkez ussunun Ege Denizi oldugu ifade edildi. Deprem, ozellikle Aydin'in Kusadasi bolgesi, Bodrum, Izmir'in Seferihisar Sigacik bolgelerinde derinden hissedildi. Yasanan depremlerin ardindan vatandaslar, kendilerini korkuyla disari atarken, yasadiklari korkuyu sosyal medyadan paylasti. Deprem sonrasi bazi sehirlerde elektrik kesintileri oldugu belirtildi. Ote yandan 5.1 buyuklugundeki depremin ardindan bolgede 10'un uzerinde artci deprem meydana geldi. Yasanan depremlerle ilgili AFAD ve Izmir Buyuksehir Belediye Baskani Tunc Soyer'den pes pese aciklamalar geldi. Iste Ege'deki depremlerle ilgili son dakika gelismeleri...


SON DAKIKA: IZMIR'DE DEPREM KORKUSU! BIRCOK SEHIR VE ILCEDE HISSEDILDI
Ege Denizi'ndeki depremin merkez ussunun Kusadasi aciklari oldugu ifade edilirken sarsintinin Izmir, Bodrum, Aydin gibi bircok yerlesim yerinde hissedildigi de gelen bilgiler arasinda.

KANDILLI RASATHANESI DE ACIKLADI: 'DEPREMIN SIDDETI 4.8'
Kusadasi'nin 15 km uzagindaki depremin buyuklugunun 4.7, derinliginin de 7 kilometre oldugu gelen bilgiler arasinda. Kandilli Rasathanesi de depremin buyuklugunu 4.8 derinligi de 9.2 olarak acikladi.

SON DAKIKA: 5.1 SIDDETINDE BIR DEPREM DAHA!
Son dakika gelismesine gore 13:10 itibariyla Ege Denizi'nde bir deprem daha oldu! Bu depremin siddetinin de 5.1 oldugu ifade edildi. AFAD'in aktardigi bilgiye gore yine merkez ussu Kusadasi...


KANDILLI RASATHANESI - SON DEPREMLER ICIN TIKLAYIN
Kandilli Rasathanesi ise son depremin buyuklugunu 5.3 olarak duyurdu.


AFAD'DAN ACIKLAMA: OLUMSUZ BIR DURUM YOK
Afet ve Acil Durum Yonetim Baskanligi (AFAD) Deprem Dairesi Baskanligi tarafindan yapilan aciklamada, "Kusadasi ilcesi aciklarinda meydana gelen 5,1 buyuklugundeki deprem sonrasi, an itibariyla, olumsuz bir ihbarin bulunmadigi bilgisi alinmistir. Gelismeleri takip ediyoruz" dedi

TUNC SOYER'DEN ILK ACIKLAMA
Art arda gelen depremlerinden ardindan Izmir Buyuksehir Belediye Baskani Tunc Soyer'den de bir aciklama geldi. Twitter'dan bir paylasim yapan Soyer, ilk tespitlere gore herhangi bir hasarin olmadigini belirtti.

Soyer, su ifadeleri kullandi:

"Ege Denizi'nde meydana gelen ve sehrimizde hissedilen 4.8 buyuklugundeki depremden etkilenen hemsehrilerimize gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Ilk tespitlerimize gore herhangi bir hasar yok. Olasi tum olumsuzluklar icin teyakkuzdayiz."


ALİNTİ ~ Mynet
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık