IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
Selcuk Bayraktar'dan 'Iktidar degisirse engellenme endiseniz var mi?


TEKNOFEST Yonetim Kurulu Baskani Selcuk Bayraktar, katildigi canli yayinda "Iktidar degisirse projelerde engellenme endiseniz var mi?" sorusuna yanit verdi. En ufak bir engellemenin tum projeleri yok etmeye yetecegini soyleyen Bayraktar "Biz bunu gecmiste defaatle yasadik. Bunun da taslarinin dosendigini ben simdiden goruyorum." diye konustu.

TEKNOFEST Yonetim Kurulu Baskani Selcuk Bayraktar, HaberTurk TV canli yayininda onemli aciklamalarda bulundu. Terorle mucadelede SIHA ve IHA'larla cok buyuk yol katettiklerini ve buyuk basarilar elde ettiklerini aktaran Bayraktar, "Iktidar degisirse projelerde engellenme endiseniz var mi?" sorusuna yanit verdi. Bayraktar, "Bu projelerle alakali mevcut siyasi iktidarin da bir gevsemesi olacak olursa ciddi akamete ugrama riski, dunyadaki liderligini kaybetme riski olmakla birlikte en ufak gevseklik, farkli ajandalarla yapilmis eylemlerin her biri bu projeleri yok etmeye yeter." dedi.

"TASLARIN DOSENDIGINI SIMDIDEN GORUYORUM"
Bayraktar, "Arka tarafta AKINCI var, icinde on binlerce parcadan olusan bircok bilgisayar, on binlerce elektronik bilesen var. 20 senelik birikimimizi ortaya koyduk. Ucak milyonlarca satir yazilimla olusan zincir. Bir takoz yerlestirirsiniz Akinci islevsiz hale gelir. Ayni Devrim otomobilinde oldugu gibi. Biz bunu gecmiste defaatle yasadik. Bunun da taslarinin dosendigini ben simdiden goruyorum." ifadelerini kullandi.

Bayraktar, sozlerini soyle surdurdu:

"Nasil Cezeri ucan araba yaptigimizda alaya alinmaya kalkiliyor. Sonra uctugu zaman dunya basininda gundem oluyor ve milletimiz sahip cikip gerektigi yerlere gerektigi cevabi veriyorsa bu projelerin hepsiyle alakali da benzer taslarin dosendigini goruyoruz.

"BOYLE BIR ENDISEMIZ HER ZAMAN OLACAK"
Boyle bir endisemiz her zaman olacak. Bu bir mucadele. Zaten mucadeleyi degerli kilan da bu gibi engellerdir. Diger turlu olmus olsa medeniyetimizin mevcut yarislarda bu kadar geri olmazdi. Turkiye uzay caginda olurdu. Asil mevzu teknolojiyi en ileri duzeyde uretemeyecek olursak bagimsiz olmamiz mumkun degil. Hemen komsularimiza bakalim. En yakin komsumuzda neden devlet nisani veriliyor? Yapilan is kritik ki bu kadar sahip cikiliyor? Yillarca biz terorle mucadele ettik. Bu SIHA'lari disaridan almis olsaydik, bu basarila elde edilecek miydi?"


ALİNTİ ~ Mynet
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık