IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen CeReN

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
Bizimsohbet.net
"Cubbeli Ahmet"in kadinlarla ilgili sozleri olay oldu!


Halk arasinda "Cubbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Unlu'nun, YouTube kanalinda yaptigi konusma gundeme oturdu. Videonun bir bolumunde kadinlarla ilgili konusan Cubbeli Ahmet, Musluman bir kadinin, Musluman olmayan bir kadini, yabanci bir erkekmis gibi gormesi gerektigini ve ona gore davranmasi gerektigini savundu.

Ismailaga Cemaati'nin onde gelenlerinden ve halk arasinda "Cubbeli Ahmet" olarak taninan Ahmet Mahmut Unlu'nun, 11 Agustos'ta YouTube kanalinda yaptigi haftalik sohbet olay oldu. Videonun bir bolumunde kadinlarla ilgili konusan Cubbeli Ahmet, Musluman kadinlarin, Musluman olmayan kadinlarin yaninda, yabanci bir erkekmis gibi davranmasi gerektigini savundu.

Cubbeli Ahmet konusmasinin ilgili bolumunde sunlari soyledi:

"KADINA DA HARAMDIR"
Kadin masaja gidiyor. Spa mi diyorlar? Spa mpa... Islami otele gidiyor, orada masaj yaptiriyor. Masaj yapan kadin tamam. Gobegi ile diz kapagi arasi kadinin da kadina haramdir. O bolgeye kadar actirmayacak, ellettirmeyecek.


"ISLAMIN DISINDAKI DINDEN KADIN, YABANCI ERKEK HUKMUNDEDIR"
Bu noktaya gelene kadar kadin ne? Endonezyali. Dini ne? Budist. Budist kadinin veya Yahudi kadinin veya Hiristiyan bir kadinin masor bilmem ne gibi... Keyfi isleri konusuyoruz. Bir zaruret meselesidir, doktor bakabilir. Doktor, avret yerine de bakar. Musluman kadin Musluman kadina, ancak Islamin disindaki bir dinden kadin ayni yabanci erkek hukmundedir. Kafire kadinlarin yaninda da erkek varmis gibi oturacak.


ALİNTİ ~Mynet
Sıla bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık