IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
LG, CES 2024'te OLED Teknolojilerini Sergiledi




LG, CES 2024 etkinliği kapsamında OLED teknolojilerini tanıttı. Şirket, META Teknolojisi ile yeni geliştirmeler sunarken, şeffaf OLED televizyon ve 480Hz OLED oyuncu monitörü gibi yenilikleri de görücüye çıkardı.
CES 2024 etkinliği kapsamında donanımdan yazılıma kadar birçok yeni teknoloji gözler önüne seriliyor. LG de etkinliği boş geçmeyen markalardan oldu. Ekran teknolojisinde önemli yeniliklere sahip olan LG Display; son OLED yeniliklerini CES 2024'te sergiledi.

LG, OLED teknolojileriyle CES 2024'te

LG Display, tescilli 'META Teknolojisi' ile OLED görüntü kalitesinde yeni geliştirmeler sunacağını dile getirdi. Şirketin açıklamasına göre buna, dönüm noktası niteliğindeki yeni TV paneli de dahil. LG, şeffaf OLED televizyon ve dünyanın ilk 480Hz OLED oyuncu monitörünü görücüye çıkardı.



LG'nin yeni teknolojilerinde ilki oyunculara yönelik. 20 ila 40 inç arasında yüksek çözünürlüklü oyuncu monitörleri sunan şirket, amiral gemisi seviyesinde 27 inç 480Hz gaming OLED paneliyle dünyada bir ilke imza attığını söylüyor.

1321321321

LG Display, şeffaf OLED ekranların en büyük üreticisi konumunda. Dükkan pencerelerinden televizyonlara kadar uzanmayı planlayan bu ekranlar; 30 ila 77 inç arasında değişen şeffaf panellere dayanıyor. LG'nin açıklamasına göre, yüksek netlik ve tasarım esnekliği vadediyor.

Şirket ayrıca CES 2024 kapsamında araçlar için optimize edilmiş otomotiv ekranlarını da sergiledi. Tüm gösterge panelini tek ekranda birleştiren 12,3 inç ila 34 inç arasındaki P-OLED panel, bu alanda yazılım odaklı deneyim sunuyor.



Koreli şirket, araçlardaki bilgi-eğlence deneyimini artırmak için 'Gizlilik Modu' ve katlanabilir/kaydırılabilir OLED konseptlerini de ele aldı. Ancak bu teknolojilerin konsept olarak sunulduğunu, son ürün olmadığını belirtmek gerekiyor.

Şirket bu çözümleri, ses ve ekran altı kamera teknolojileriyle tamamladı. LG Display, CES 2024'te gösterdiği bu ürünleri belirli şirketlerle iş birliği yaparak satışa sunacak.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık