IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Nokia Televizyon Sektörüne Giriyor




Finlandiyalı teknoloji şirketi Nokia, akıllı telefon satışlarında istediği başarıyı elde edemeyince televizyon sektörüne adım atıyor. Yeni Nokia televizyonları boyut seçenekleriyle kullanıcılara sunulacak.
Finlandiyalı teknoloji şirketi Nokia, artık eski popülerliğe sahip değil. Bununla birlikte şirketin yeni bir sektör için adım attığı ortaya çıktı. Haberlere göre akıllı telefon satışlarında istediği sonuca ulaşamayan Nokia, televizyon sektörüne giriyor. İşte detaylar!

Nokia akıllı TV'ler boyut seçenekleri ile gelecek!

Bir zamanların en popüler cep telefonu üreticilerinden biri olan Nokia, uzun zamandır eski popülerliğine sahip değil. Eski günlerine geri dönmek için adımlar atmaya çalışan şirketin akıllı telefon satışları da artık başka bir şirket tarafından yürütülmekte.

Tüm bunların yanı sıra Nokia, şaşırtan bir haberle gündeme geldi. Haberlere göre Nokia, eski başarısını yakalamak için televizyon sektörüne giriyor. Aslında Nokia'nın televizyon sektörüne adım atacağına dair haberler yıllar öncesinde de çıktı. Ancak son bilgilerle birlikte işler ciddi bir hal almaya başlıyor.

Nokia stratejik bir anlaşma ile savunma sanayi sektörüne giriş yaptı!

Geçtiğimiz aylarda yeni çıkacak Nokia markalı beş akıllı TV tespit edildi. Bugün ise resmi bir hal aldı. Nokia'nın televizyonlar için birden fazla lisans sahibi var. Ortaya çıkan bu ürünler ise Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da faaliyetler gösteren StreamView GmbH'ye ait.

Bu şirketin en yeni televizyonları ise toplu bir şekilde Nokia Google TV olarak adlandırılıyor. Adında da yer aldığı gibi televizyon Android 12'yi temel alan Google TV yazılımıyla yer alıyor. Şirketin daha öncesinde sunduğu televizyonları Google'ın yeni yazılımına sahip değildi.



Yeni Nokia televizyonları 24-43 inç arasında boyut seçeneklerine sahip. 24 ve 39 inçlik modeller HD çözünürlüğe sahipken 43 inç model FHD çözünürlükle karşımıza çıkacak. 32 inçlik modeller ise hem HD hem de FHD çözünürlükle geliyor. Ayrıca cihazlarda 1.5 GB belleğe ve 8 GB depolama alanına yer veriliyor. Cihazların fiyatı hakkındaysa herhangi bir açıklama yok.

Peki, siz Nokia TV modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık