IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Ekim.2020   #1
Çevrimdışı
Fotokopi Makinesi - Bogazicifotokopi.com.tr


Şirketlere ekonomik olarak fayda sağlayan fotokopi makinesi ürünleri firmamız çatısı altında sıfır cihazlar ile yapılarak kurulduğu günden itibaren önemli kazançlar sağlıyor. Sayfa başı, aylık sabit ücret ya da şirketlere özel hazırlanan anlaşmalar ile fotokopi kiralama İstanbul markası olarak servis ağımızı tüm ilçelere yayıyoruz.

Fotokopi makinesi fiyatları sayfa başı, yıllık ya da daha esnek tutulan anlaşmalara göre belirleniyor. Yazıcı ürünleri ve fotokopi makineleri yapılan anlaşma sonrasında açılmamış kutu içerisinde şirketinize getirilerek sizin için tahsis ettiğimiz mobil ekibimiz ile iş yerinize kuruluyor. Böylece yazıcı, fotokopi makinesi, malzeme, tamir, bakım ve yedek parça gibi şirketinizin maliyetlerine etki eden masraflardan kurtuluyorsunuz.

Şirketiniz için en uygun modeli ve en iyi fotokopi makinesini belirleyen firmamız, fotokopi yedek parça hizmeti de vererek anlaşma boyunca tamir endişesi yaşamamanızı sağlıyor. Dakikada 66 sayfa baskıya kadar ulaşan bir hız sunan Lexmark marka cihazlar, firmamız bünyesinde sizlere tahsis edilebiliyor. Aygıt türü olarak renkli led, renkli lazer, monochrome laser ve küçük, orta, büyük, large workgroup çalışma gruplarından seçiminizi yapabiliyorsunuz. Satın aldığınız takdirde periyodik bakımlar, teknik servis ücretleri ve parça değişimleri gibi ekstra masraf çıkaran bu cihazlar, firmanızın para kaybetmesine ve bir taraftan da zaman kaybetmesine sebep oluyor. Biz ise yazıcı kiralama İstanbul markası olarak sizleri kiralama sistemiyle tanıştırıp tüm bu masraflardan kurtarıyoruz.

Yazıcı kiralama sisteminde siz yalnızca ne tür bir cihaza ihtiyacınız olduğunu ve hangi ödeme yöntemini tercih ettiğinizi bize bildiriyorsunuz veya isterseniz uzman ekibimiz ile birlikte karar veriyorsunuz. Sonrasında geriye kalan cihaz kurulumu, teknik servis, kartuş değişimi vs tamamen bizim tarafımızdan sağlanıyor. Bütçe planlamanıza uygun seçenekler sunan firmamız sayfa başı ya da aylık belirli bir ücret ödeme karşılığında bu hizmeti veriyor. En uygun fotokopi kiralama modelini belirledikten sonra sözleşme yapılıyor ve hemen kurulum sağlanıyor.

Yazıcı kiralamak her şeyden önce sürekli en son teknoloji ile donanmış cihazları kullanmanıza olanak tanıyor. Özellikleri size yetersiz gelen cihazın yenisini alma masrafı da otomatik olarak ortadan kalkıyor. Diğer yandan elektronik cihazların kaçınılmaz giderlerinde de tasarruf etmiş oluyorsunuz. Sıfır cihazları sizin için temin eden firmamız, Lexmark ve daha birçok marka için yazıcı yedek parça hizmeti de sağlayarak tüm tamir ve değişim ihtiyaçlarınızı eksiksiz şekilde karşılıyor. Temsil ettiğimiz tüm markaların orijinal ekipmanlarını en iyi fiyatlarla alıyor ve cihazınızın performansında düşüş yaşanmasının önüne geçiyor.

Fotokopi: https://www.bogazicifotokopi.com.tr
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık