IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Ekim.2020   #1
Çevrimdışı
Kış Bahçesi Modeli - Kisbahcesistemi.com


Kış bahçesi modelleri çok eski zamanlardan kalma bir ev içi bahçe dekorasyonudur. Bununla birlikte gelişen teknoloji ve yapı donanımları ile birlikte üst seviyede korunaklı ve estetik ölçülerde inşa edilebilmektedir. En fazla tercih edilen ve revaçta olan kış bahçesi modeli dikdörtgen modeldir. Bahçe veya balkon keyfinizi kış aylarında da devam ettirmek istiyorsanız, kış bahçesi hazırlıkları yapmaya başlamalısınız. Yaz aylarında keyfini çıkardığınız balkon, bahçe veya verandanız bulunuyorsa bu keyfi kışın da devam ettirebilirsiniz. Sizlerde kışın kullanamadığınız balkon, bahçe, veranda veya terasınızı birbirinden güzel çatı ve pencere sistemleri ile kapatılmasını sağlayarak bir kış bahçesi yapabilirsiniz.

İnsanoğlu, var olduğu günden bu yana doğanın bir parçası olarak tabiatla iç içe yaşamayı çok sevmektedir. Her ne kadar insan, çağlar atlasa da devirler değişse de doğa ile o içgüdüsel bağı asla kopmayacaktır. Yeşil bütün cazibesiyle insanı kendine çekmekte, ona güçlü ve özgür hissettirmektedir. Yemyeşil ağaçlar, çiçekler, kuş sesleri ve mavi gökyüzü ne muhteşem bir tablo öyle değil mi? Peki bu tabloyu zihninizde çizdiğinizde aklınıza hangi mevsim geliyor? Durun tahmin edelim ilkbahar veya yaz ayları. Ancak teknolojinin gelişmesi ile ortaya çıkan kış bahçesi konsepti, size bu eşsiz tabloyu dört mevsim vadetmektedir. Bu sayede etrafınızdaki güzel çiçekleri, doğadaki dostlarımız hayvanları ve olağanüstü gökyüzünü kar, kış, yağmur, çamur demeden seyre dalabileceksiniz hem de bir bahar tadında. Birçok çeşit yapı malzemeleri kullanılarak inşa edilen kış bahçeleri, ısıtma ve soğutma altyapısına sahip olmaları ve içinde bulunan insana huzur dolu bir ortam sunmaları sebebiyle giderek yaygınlaşmaktadır.

Şehrin tüm gürültüsü, trafiği ve stresinin ortasında dahi; kendinize ait huzurla dolu doğal bir yaşam ortamına sahip olabilmek mükemmel bir ayrıcalıktır. Dışarısı soğuktan buz gibi olduğunda bile, siz kış bahçenizde yeşilin tadını çıkarıp sıcacık bir ortamda çayınızı yudumlayabileceksiniz. Yaz aylarında bahçe de ve balkonda saatlerce oturmayı seviyoruz değil mi? Ama kış gelince malum yağmur çamurdan evin içine kapanıyoruz ama balkona da özlem duyuyoruz. Peki yazın severek oturduğumuz balkon ve bahçelerimizi kışında kullanmak istemez miyiz? O zaman doğru bir balkon kapatma yöntemiyle pencere veya çatı sistemiyle balkonunuzu ve bahçenizi hem yaz hem de kışın kullanabileceğiniz bir kış bahçesine dönüştürebilirsiniz. Kış bahçesi modeli için en uygun mekanlar: Balkon, kafe ve teraslar son derece uygundur. Kışın yeşil ile iç içe olmak isteyenler için kış bahçesi modelleri sunulmaktadır. Bitkilerin yetişmesi için uygun imkanı sağlamak ise profesyonel bir uygulama ile mümkün olmaktadır. Cam tavan sistemleri kış bahçelerinin işlevselliğinde etkili olmaktadır. Cam tavan sistemi, mekanın hem bitkiler için hem de insanlar için ideal şartlara sahip olmasını sağlamaktadır.

Web Sitesi: https://www.kisbahcesimodeli.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık