IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Eylül.2020   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Şehri Moda Online Alışveriş Sitesi


Şehri Moda, sizler için son model kıyafetleri güvenilir ödeme seçenekleri ile satışa sunmaktadır. Tüm ürünler son derece kalitelidir ve müşteri memnuniyetine uygundur. Müşteri memnuniyetine son derece önem veren Şehri Moda, satışa sunmadan önce her ürünün kalitesinden emin olmaktadır. Zaman kaybetmek istemeyenler ya da zamanı olmayanlar için online alışveriş imkanı sehrimoda aracılığı ile sağlanmaktadır. Beğendiğiniz ürünleri online alışveriş sepetinize ekleyebilir, indirimlerden yararlanabilirsiniz. Sepetinize eklediğiniz ürünleri daha sonra almak isterseniz hesap oluştur seçeneği ile kişisel hesabınızı birkaç kişisel bilginiz ile hesabınızı oluşturabilirsiniz. Tamamen güvenilir ödeme seçenekleri ile hizmet veren Şehri Moda, satın aldığınız ürünleri üç iş günü içerisinde kargoya vermektedir.

Sehri Moda üzerinden yapacağınız alışverişlerde ürünleri detaylı incelemek ve ürün bilgilerini görmek istediğinizde ürün fotoğrafı üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Her ürünün fiyatı, indirim oranı, mevcut bedenler ve renk skalası ürün açıklamalarında mevcuttur. Ürünü satın aldıktan sonra size gönderilmiş olan mail ve takip numarası ile kargo takibinizi gerçekleştirebilirsiniz. Oldukça profesyonel bir çalışma sistemi ile faaliyet gösteren Şehri Moda herhangi bir sorun yaşamamanız için tüm güvenlik önlemlerini almaktadır.

Sizler de Şehri Moda’dan beğendiğiniz ürünlere uygun fiyatlar ve güvenilir ödeme seçenekleri ile kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi ve sitede mevcut olmayan sorularınızın cevabı için www.sehrimoda.com sitesinde yer alan iletişim adreslerini kullanabilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 16.Eylül.2020   #2
Çevrimdışı
Cevap: Şehri Moda Online Alışveriş Sitesi


Kolay gelsin başarılar dileirm

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık