IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Adana Demirspor, Patrick Kluivert ile Yollarını Ayırdı




Adana Demirspor, sezon başında göreve getirilen Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı. Kluivert'ın Adana Demirspor macerası 5 ay sürdü.
Adana Demirspor, sezon başında göreve getirilen Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Patrick Kluivert'ın Adana Demirspor macerası 5 ay sürdü. Lacivert-mavililer, sezon başında Vincenzo Montella'nın yerine teknik direktörlük görevine getirilen Hollandalı çalıştırıcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını duyurdu. Adana ekibinin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Sayın Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kluivert ve ekibine teşekkür eder, sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Adana Demirspor ile Trendyol Süper Lig'de 14, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de 6 olmak üzere toplam 20 karşılaşmaya çıkan Patrick Kluivert, bu müsabakalarda 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Süper Lig'in son haftasında konuk ettiği Samsunspor'a 3-1 mağlup olan Adana ekibi, ligde 14 hafta sonunda topladığı 23 puanla 5. sırada yer aldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık