IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

4Beğeni(ler)
  • 1 gönderen C_i_N
  • 1 gönderen Overdose
  • 1 gönderen HoLyOne
  • 1 gönderen C_i_N

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 2 Hafta önce   #1
Çevrimiçi
KelebekFinal.net Duyuru..!


Merhaba ircforumda.net ailesi biz kelebekfinal.net ailesi olarak sohbet sunucusu olarak bir arkadaş tarafından tehditkar bir durum ile karşı karşıya gelmiş bulunmaktayız.

Bahsi geçen bir arkadaşımız forum sitesi üzerinden bizi ziyarete gelerek sunucumuzda dj olmak istediğini belirtip dj olarak eklenmiştir fakat kendisi sunucu üzerinde bulunan bazı arkadaşlarımızı birbirine düşürme eyleminde bulundu.

Ve sunucu üzerinde bulunan Radyo sorumlumuza ve bazı arkadaşlarımıza sunucumuz hakkında forum sitelerinde sizin sunucunuz hakkında bir sunum yapacam ve bu sunumun hiç hoş bir sunum olmayacağını söyleyerek tehditkar konuşmuştur.

Biz KelebekFinal.net ailesi olarak arkadaşı gayet güzel hoş bir şekilde ağırladık kendisi asılsız ve yersiz polimikler yaratmaya çalışmıştır bu neden ile sunucumuzdan uzaklaştırılmıştır.

Siz ircforumda.net ailesine de bu bilgiyi vermek istedik.

KelebekFinal.net ailesi olarak bizleri ziyaret eden arkadaşlarımıza teşekkür ederiz ve bu şekilde bir paylaşım olur ise sizlerin bizleri ziyaret etitğinizde sitemizi kendi görüşleriniz ile yorumlayacağınıza eminiz.

Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakalarınız için tüm irc dostlarımıza teşekkür ederiz.
Overdose bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Alt 2 Hafta önce   #2
Çevrimiçi
Cevap: KelebekFinal.net Duyuru..!


Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim malesef öyle işsizler var ama birileri göndermiştir emin olun tek bir kişi böyle hareket edemez sunucunuzu karalamak için bir takım saçma sapan bisiler ortaya aticak tir arti bu kişinin nicki nedir? Birde bir önerim var yene gelene deneme yayını VERİN gerçek dj yayin bilgileri ile yayına çıkmasın derim

C_i_N bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

Alt 2 Hafta önce   #3
Çevrimiçi
✰ Saygın..
Cevap: KelebekFinal.net Duyuru..!


Geçmiş olsun.

C_i_N bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

Alt 2 Hafta önce   #4
Çevrimiçi
Cevap: KelebekFinal.net Duyuru..!


ilgi ve alakalarınız için teşekkür ederiz kişinin ismi şimdilik bende arkadaş böyle bir eylemde bulunur ise gerekli loglar elimizde site yönetimi olarak gerekli ilgi alakada arkadaşa gösterilmiştir sanırım arkadaş sitemizdeki yönetici arkadaşlarımıza da bu şekilde bir göz dağı vererek arkadaşlarımıza huzursuzluk yaratmak istedi bende tedbir amaçlı bu şekilde bir paylaşımda bulundum birden fazla forum siteleri mevcut amacımız kimseyi zan altında bırakmak değil yada karalamak değil bu paylaşımı dediğim gibi böyle bir durum ile bu forum sitesi yada başka bir yerde karşılaşılır ise dikkate alınmaması için tedbir amaçlı paylaşımdır.

Overdose bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık