IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13.Aralık.2020   #1
Çevrimdışı
Kemal Akkaya Yayında radyosunu arıyor


Merhaba değerli İF üyeleri ve radyo yöneticileri.

Daha önce burada kendimi tanıtmak amacıyla konu açmıştım ancak silinmiş Şimdi bu konuyu açmayı uygun gördüm. Radyolar buradan yayıncı alımı için konu açıyor bende tersini yapmak istedim. Bilenler biliyor. 15 yaşımdan bu yana mikrofon başındayım 15 yılı devirdim. profesyonel cihazlardan oluşan kendime ait stüdyomu 5 yıl önce kurdum ve 5 yıl önce Geveze , Kalbim , trsohbet gibi sitelerin internet radyoları ile tanıştım. Çoğu kısa sürdü çünkü öncelikle ben, DJ terimine karşıyım. Bana verilen eğitimde ve öğrendiklerim nezdinde DJ ( Disco Jokey ) dir ve setup cihazı ile gerek sanatçıların eserlerini miksler gerekse kendisi müzik üreterek sahne alacağı alanı dolduracak kişilerin dans etmelerini sağlar.

Radyo ise bambaşka bir alandır. Bilgisayar , Mikser , Mikrofon ,Kulaklık , Otomasyon gibi cihaz ve yazılımdan oluşarak bir yada birden fazla kişinin bir ya da birden fazla kişiye önceden hazırladığı bilgileri ve eserleri isim verilen bir program ile kitleye ulaştırmasıdır.

Ancak burada ki radyoların hepsinde yayıncı , programcı , sunucu olan kişilerin hobi amacıyla radyo da bulunduklarını biliyorum daha doğrusu sonradan öğrendim. Ancak beni şaşırtan unsur mağdem bu arkadaşlar hobi maksatlı yani amatörse neden maaşlı ssklı personel eleman çalışan gibi davranılıyor bunu anlayamadım. Keza ben hayatım boyunca sponsor ve reklam ile programımı yaptım yani maaşım ve sigortam diğer imkanlarım olmasına rağmen yayın yönetmenim yada radyo sahibi bana hiçbir zaman buradaki arkadaşlar gibi davranmadılar yaklaşmadılar ilginç sistem ile gelmediler

Her neyse uzun lafın kısası, Talkshow tarzında eğlenceli canlı müzik olan dinleyicilerin katılımı ve uzman kişilerin konuk olarak değerlendirmeleri ile katkı koydukları Kemal Akkaya Yayında programım ile Pazartesi Çarşamba Cumartesi 22:00 ile 24:00 arasında boşluğum var ve radyosunu ileriye taşımak başarılar elde etmek aynı zamanda mevcut kadrosuna vereceğim eğitim ile yardımcı olmamı isteyen radyo yetkilileri bana buradan ulaşabilirler.

Unutmadan tek şartım , sevgi saygı üslub. Kaç dinleyicisi var ne kadar maaş verecek imkanlar nedir vs bunlar önemsiz. Ben kazanacağım maddiyatı fazlasıyla kazandım imkanlarımda çok güzel. Tek derdim ölmeden hakeden birilerine deneyim tecrübe bilgi birikimlerimi paylaşmak.

Şimdiden teşekkürler. Sevgiler Saygılar.

Not : 20 Medya Grubu ile bağım kopmadı devam ediyor, sadece artık radyoda program yapmıyorum.






Konu KemalAkkaya tarafından (13.Aralık.2020 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık