IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Balik burcu kadinini etkileyen davranişlar


1. Büyüleyici, çekici Balık burcu erkeğini de bir kaba koymak, şekillendirmek, sınırlarını çizmek hiç kolay olmayabilir. Zira duruma göre kendi de çok anlamayacağı ve bilemeyeceği şekilde şekilden şekle girebilir. Adeta bu dünyanın değil başka dünyaların hatta öte dünyaların insanı gibi hissettiği ve hissettirdiği de olabilir. Değişkendir ama her duruma da uyum sağlayabilir. Dolayısıyla öncelikle bu karmaşık zaman zaman garip ve tuhaf halini anlayışla karşılamanız etkileyici olabilir.

2. İkinci olarak sanattan, danstan, müzikten, görsel sanatlar, ezcümle sanatın her dalından çok hoşlanır. Sanatsal konuları onunla paylaşmanız sizi öne çıkaracaktır.

3. Üçüncü olarak Balık erkeği iştahına düşkündür, yemekler konusunda cömert olmalısınız.

4. Dördüncü olarak Balık erkeği maddi ve parasal konularda sözün kendisinde olmasını ister, lider bir tutumu vardır ve yaptığı işte en iyisi olmak, birinci olmak isteyebilir. Rekabeti bir kenara bıraktığınızdan emin olun.

5. Beşinci olarak yakın çevresinde, komşu ilişkilerinde güven içinde olmak isteyebilir, güven fikrini ona aşılamanız sizi etkileyici kılacaktır.

6. Altıncı olarak ev ve aile yaşamı beklendiği gibi gelenekçi veya geçmişle bağlantılı olmayabilir. Bu durumu anlayışla karşılamanız etkili olabilir.

7. Yedinci olarak eşinden kendi dağınık dünyasını toplamasını ve hizmet konusunda son derece özverili olmasını bekleyebilir. Akıllı bir şekilde en ufak detayı organize etmeniz onu etkileyebilir.

8. Sekizinci olarak ortak maddi konularda oldukça paylaşımcıdır, her işi ortak götürmek, işinde yalnız kalmamak isteyebilir. Ona ortak olmanız elbette hoşuna gidecektir.

9. Dokuzuncu olarak aşkta koruyucu, kollayıcı, şefkatli ve merhametlidir, sizi bir anne şefkatiyle sevebilir. Onu bu duyarlılığını aynı ilgiyle karşılamanız etkili olabilir.

10. Onuncu ve son olarak Balık burcu erkeği yakınlarına sevecen olabilir ama arkadaşlık ve dostluk konusunda beklentileri oldukça yüksektir. Son derece seçici olabilir, dostlarından kayıtsız dürüstlük bekleyebilir. Dolayısıyla arkadaşlarınızla hemen arkadaş olmayabilir, bu durumu anlayışla karşılamalısınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık