IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kova burcu erkeğini etkileyen davranişlar


1. Burçlar kuşağının bu en marjinal, sıra dışı erkeğini etkilemeniz görünürde çok kolay olmayabilir. Zira kolay anlaşılabilen biri değildir. Tuhaf yaklaşım ve aksiyonları sizi şaşırtabilir ve kontrpiyede bırakabilir. Nasıl hareket edeceğinizi kestiremeyebilirsiniz. Üstelik zaman zaman buz gibi yaklaşımıyla araya kocaman bir mesafe de koyabilir. Dolayısıyla öncelikle sabırlı ve anlayışlı olmanız onu etkilemenin ilk şartı olabilir.

2. İkinci olarak Kova erkeğini etkilemek için maddi konularda destekleyici ve toparlayıcı davranmanız onun hoşuna gidebilir. Çünkü hesabını iyi yapmayabilir ve yapan birinden destek almak destekleyici olabilir.

3. Üçüncü olarak Kova sabit bir burçtur dolayısıyla her ne kadar sosyal ve dost canlısı kimliğiyle rahat bir görünüm çizse de karşısındaki kişinin ayaklarının yere sağlam basmanısı ve kendinden emin ve özgüvenli bir duruş içinde olmasını isteyebilir. Üstelik marjinal tarafı karşısındaki kişinin abartılı ve gösterişli olmasını da olumlu karşılayacaktır.

4. Dördüncü olarak Kova erkeği evinde mutlak konfor ve rahatlık bekleyebilir. Huzurlu ortamları sever. Böyle bir mekan veya ortam yaratmanız sizi etkileyici kılacaktır.

5. Beşinci olarak Kova erkeği aşkta değişkenlikten hoşlanabilir ve karşısındaki kişinin esnek ve uyumlu olmasını bekleyebilir, üstelik pratik zekâya da aşıktır. Zeki biriyseniz Kova erkeğini etkileyebilirsiniz.

6. Altıncı olarak Kova erkeği gündelik yaşamında, iş ortamında koruyucu, kollayıcı ve anlayışlı olabilir. Evcil hayvanları sever. Kendisine böyle bir hediye almanız etkileyici olabilir.

7. Yedinci olarak Kova erkeği uzaklarla etkileşimi, iletişimi sever, sürekli yazıştığı kişiler olabilir. Yolculukları ve gezmeyi sever. Ona yolculuklarında eşlik etmeniz etkileyici olacaktır.


8. Sekizinci olarak Kova erkeği hedefleri konusunda oldukça hırslı olabilir, kariyerinde azimli bir görünüm çizerken planları doğrultusunda her türlü çabayı gösterebilir, onun bu çabasına saygı göstermeniz etkili olacaktır.

9. Dokuzuncu olarak Oğlak erkeği sosyal yaşamında oldukça aktif ve hareketlidir, arkadaşlarıyla birlikte gezmekten, seyahat etmekten, fikirlerini paylaşmaktan hoşlandığı gibi bu konuda sınır tanımayabilir. Dolayısıyla beklenen evcimenliği hiç sergilemeyebilir. Bu konuda kısıtlayıcı davranmamak etkili olacaktır.

10. Onuncu ve son olarak Kova erkeğinin son derece ciddi bir görev ve sorumluluk insanı olduğunu unutmamalı, toplumsal duyarlılığını anlayışla karşılamalısınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık