IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Oğlak burcu erkeğini etkileyen davranişlar


1. Zodyağın belki de en güvenilir burcudur Oğlak erkeği. Sözünde durur, dürüsttür, yalana ve hileye başvurmak onun için son derece zayıf bir eylemdir. Hayatını muntazam bir yapı gibi düzgün yürütmek ister çünkü. Dolayısıyla pek çok konuda düzgünlük ve doğruluk söz konusu olduğunda mükemmeliyetçidir. Her şeyden önce dürüst ve doğru olarak Oğlak erkeğini etkilemeye başlayabilirsiniz.

2. İkinci olarak Oğlak erkeğini etkilemek için gözüne hoş ve bakımlı görünmelisiniz. Gerçek güzelliğin peşindedir zira.

3. Üçüncü olarak Oğlak erkeği maddi konularda oldukça farklı, normların dışında yaklaşımları benimseyebilir. Bu türden girişimlerini desteklemeniz etkili olacaktır.

4. Dördüncü olarak Oğlak erkeği ailesinde lider pozisyondadır, onun bu konumunu destekleyerek arkasında durmanız etkili olabilir.

5. Beşinci olarak Oğlak erkeğinin gündelik etkileşimi oldukça karmaşık, iletişimi tuhaf olabilir. Bu noktada gereken özveriyi sergilemeniz, ona gereken anlayışı göstermeniz etkili olacaktır.

6. Altıncı olarak Oğlak erkeği gündelik yaşamında iş ortamında oldukça hareketli ve esnek olabilir. Normal duruşuyla tezat bu yaklaşımına şaşırmamak etkileyici olabilir.

7. Yedinci olarak Oğlak erkeği ortak maddi konu ve paylaşımlarda sözünün geçmesini isteyen baskın ve dominant bir karaktere sahiptir. Zaten Oğlak burcu da yönetici ve kardinal bir burçtur. Bu konularda ona uyum sağlamanız tekili olacaktır.

8. Sekizinci olarak Oğlak erkeği bulunduğu ortamın dışında ve uzağında, yabancılara karşı son derece yardımsever ve fayda odaklı bir tutum sergileyebilir. Onun bu tutumunu desteklemenizden hoşlanacaktır.
9. . Dokuzuncu olarak Oğlak erkeği eşinden, sevgilisinde şefkat ve anlayış bekler ve onun adeta bir anne gibi koruyucu ve kollayıcı olmasını isteyebilir. Buna hazır olmanız onu etkileyecek ve mutlu kılacaktır.

10. Onuncu olarak Oğlak erkeğinin içinde gizli bir kâşif ve maceraperest yattığını unutmayın zira her ne kadar kalemle çizilmiş gibi düzgün bir duruş sergilese de maceracı bir eş onu oldukça etkileyebilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık