IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Oğlak burcu kadinini etkileyen davranişlar


1. Oğlak burcu dişil bir toprak enerjisidir. Oğlak kadınları da doğal olarak bu enerjiyi yüksek olarak sergiler. Oğlak burcu Satürn yönetimindedir, dolayısıyla yönetici gezegenin getirdiği sertlik, soğukluk, mesafe ve ciddiyet bu burcun kadınlarında kendini daha fazla gösterebilir. Ancak bu sert kabuğun ardında ve arkasında gizli duygusallıklar, alınganlık ve hassasiyetler olabilir ama bu burçla tezat düşen bu özellikler kişilere şaşırtıcı gelebilir. Dolayısıyla öncelikle bu sert kabuğun yanıltıcılığına kapılmamak ve ardındaki duygusallığı fark etmek etkileyici olabilir.

2. İkinci olarak Oğlak kadını sevecenlik, şefkat beklentisi içinde olabilir, bu beklentileri karşılayan davranışlar sergilediğinizden emin olmalısınız.

3. Üçüncü olarak Oğlak kadını için ev ve aile çok önemlidir. Onu etkilemek için aile değerlerine önem verdiğinizi göstermelisiniz.

4. Dördüncü olarak Oğlak kadını için saygı önemlidir, onun duruşuna, statüsüne, konumuna saygı duymalısınız.

5. Beşinci olarak Oğlak kadını ciddiyet ve resmiyet sever, onun yanında gelişigüzel davranmamak yerinde bir davranış olabilir.

6. Altıncı olarak Oğlak kadını aşkta huzur, sakinlik ve yavaşlık arar. Sabırsız ve aceleci davranmamanız etkileyici olabilir.

7. Yedinci olarak Oğlak burcu kadını için görev ve sorumluluklar her şeyden önce gelebilir. Önceliklerine özen gösteren bir davranış ve tutum içinde olmanız fark yaratabilir.

8. Sekizinci olarak her ne kadar görüntüsü fazla ciddi hatta zaman zaman tedirgin edici olsa da ruhunda sonsuz iyilikler olabileceğini unutmayın.
9. Dokuzuncu olarak Oğlak kadını Satürn kurallarına, disiplinine bağlıdır ve bu açıdan ilişkiler ve aile konusunda tutucu olabilir. Macera, seyahat gibi konularda ısrarcı davranmamak etki yaratabilir.

10. Onuncu ve son olarak Oğlak kadının gözüne, zevklerine hitap etmeyi, hoş ve düzgün görünmeyi ihmal etmemelisiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık