IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Akrep burcu kadinini etkileyen davranişlar


Gizemli derinliklerin kadını olan Akrep kadını çözmek ve etkilemek bir bulmaca gibi olabilir. Ruhunun derinliklerinde sırlar olabilir, zira Akrep burçlar kuşağının en sıkı sır tutanıdır. Ne kendi sırrını ne başkasınınkini açığa çıkarır. Bu yönüyle bilinmezliklerle doludur, anlamak, çözmek ve kalbine giden yolu bulmak hiç de kolay olmayabilir. Dolayısıyla öncelikle vazgeçmemek, sabırlı, kararlı ve inatçı davranmak en etkileyici yaklaşım olabilir.

2. İkinci olarak Akrep burcu kadının sezgileri çok kuvvetlidir, hisseder ve bilir, bildiği doğru çıkar. Dolayısıyla dürüst olmak oldukça etkileyicidir.

3. Üçüncü olarak Akrep burcu kadınını etkilemek istiyorsanız sadık olmalısınız zira ilişkisinde çok sahiplenici olabilir.

4. Dördüncü olarak Akrep kadını gizemli, ketum bir yaşamı sever, dolayısıyla onunla ilgili ancak belli bir zaman sonra sizinle paylaşacağı sırları asla açık etmemelisiniz.

5. Beşinci olarak Akrep kadını konfor, rahatlık ve huzur bekler, bunu sağlayabileceğinizi ona göstermeniz etkili olacaktır.

6. Altıncı olarak Akrep kadını son derece eli açık, cömert olabilir, sevdikleri için parayı gözünü kırpmadan harcayabilir. Bu konuda destekleyici olmanız onu etkileyecektir.

7. Yedinci olarak Akrep kadının sanatsal duyarlılıklarına hassas olmanız etkili olabilir. Onunla yapacağınız her türlü sanatsal aktivite etkileyici olacaktır.

8. Yedinci olarak Akrep kadının sanatsal duyarlılıklarına hassas olmanız etkili olabilir. Onunla yapacağınız her türlü sanatsal aktivite etkileyici olacaktır.

9. Dokuzuncu olarak Akrep kadını arkadaşları ve dostlarına karşı yardımseverdir. Onun bu yardım elini görmeniz, kabullenmeniz etkili olabilir

10. Onuncu olarak Akrep kadını sonsuz ve sınırsınız bir mükemmeliyetçidir, onu etkilemek için eleştirilerini anlayışla karşılamalısınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık