IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Akrep burcu erkeğini etkileyen davranişlar


1. Zodyağın en etkileyici erkeklerinden biri olan Akrep burcu erkeğini etkilemek doğal olarak zordur. Akrep erkeğinin beklentileri, istekleri kolay anlaşılmayabilir. Aslına bakarsanız anlaşılmamayı ve her daim gizemli olmayı, kalmayı kendi tercih edebilir. Dolayısıyla öncelikli olarak bu gizemli duruşunu sorular sorarak, kurcalayarak iç dünyasına girmeye çalışmamalısınız ve onun ketum duruşuna saygı duymalısınız. Unutmamalısınız ki her ne yaparsanız yapın sizinle paylaşmak istediği kadarını paylaşacaktır sırlarının.

2. İkinci olarak Akrep erkeğini etkilemek için herhangi fazla inatçı veya ısrarcı davranmamak yerinde olur. Zira Akrep sabit bir burçtur ve dediğim dediktir ancak ikna olduğunda ve iç dünyasında kabullendiğinde izin verir yani inadı kör bir inat değildir, yeterince mantıklı bir ısrarda bulunuyorsanız sonuçta kârlı çıkabilirsiniz.

3. Üçüncü olarak Akrep erkeği maddi konularda eli açık olabilir, zaman zaman sorumsuz davranabilir, kendi bildiklerinde diretebilir, bu konuda anlayışlı olmalısınız.

4. Dördüncü olarak Akrep erkeği aile konusunda sıra dışı yaklaşım ve düşüncelere değer verebilir, farklı bir aile düzeni talep edebilir, buna uyum sağlamak etkileyici olabilir.

5. Beşinci olarak Akrep erkeği aşk konusunda ve sevdikleri konusunda tam bir idealisttir, ya benimsin ya kara toprağın, deyişi akrep erkekleri için söylenmiş olabilir.

6. Altıncı olarak Akrep erkeği çalışma ortamında liderdir, özellikle birlikte çalışıyorsanız sözü ona bırakmak etkileyici olabilir.

7. Yedinci olarak Akrep erkeği ilişkisinde konfor, huzur ve rahatlık arar, bu huzuru ona yaşatmanız etkili olacaktır.

8. Sekizinci olarak Akrep erkeği ticari bir zekaya sahiptir, onunla birlikte ortak iş veya ticaret yapmanız etkileyici olabilir.

9. . Dokuzuncu olarak Akrep erkeği deniz yolculuklarını, suyu sever, deniz kenarında gezintilerden tutun da tatillere kadar onunla paylaşacağınız her şey onun hoşuna gidecektir.

10. Onuncu olarak Akrep erkeğinin belli etmese de gizli bir romantik olduğunu unutmayın, yapacağınız küçük romantik sürpriz ve kaçamaklarla onu etkileyebilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık