IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Terazi burcu erkeğini etkileyen davranişlar


1. Terazi burcu erkeği ilişkiler konusunda adeta bir uzman gibidir. Dengeyi, eşitliği gözetir, kendisi kadar karşısındakini de düşünür. Kibardır, naziktir, zariftir. Eşinde, birlikteliğinde en doğru ve en uygun kişinin arayışındadır ve o kişinin de kendinden emin bir lider olmasını bekler. Dolayısıyla öncelikli olarak kendinizden emin bir duruş sergilemek etkileyici olacaktır.

2. İkinci olarak Terazi erkeğini etkilemek için maddi konularda paylaşımcı olmalısınız. Hesabı sizin ödemenizi beklediğinde bunu eşitlik kaygısından istediğini unutmamalısınız.

3. Üçüncü olarak Terazi erkeği için yakın çevresiyle eğlenmek, gezmek önemlidir, bu konuda kısıtlayıcı davranmamanız etkili olacaktır.

4. Dördüncü olarak Terazi erkeği sosyaldir, masum flörtleşmeleri sever ancak eşine son derece sadıktır. Dolayısıyla onun sosyal yaşamına karışmamak sizin lehinize olacaktır.

5. Beşinci olarak Terazi erkeği için ailesi kalesi gibidir, aile birliğinin korunmasına önem verir ve aile içinde göründüğünden çok daha ciddi olabilir. Bu tezatlığı hoş karşılamalısınız.

6. Altıncı olarak Terazi erkeği sıra dışı aşkların insanıdır, ona yaklaşımınızda normali aşmak oldukça destekleyici olabilir.

7. Yedinci olarak Terazi erkeği gündelik yaşamında çevresindekilere, ona destek ve yardımcı olan kişilere karşı oldukça vericidir, dolayısıyla onun bu yönünü anlayışla karşılamalısınız.

8. Sekizinci olarak Terazi erkeği ortak maddi işlerde, girişimlerde şanslı olabilir. Girişimlerinde onu desteklemelisiniz.
9. Dokuzuncu olarak Terazi erkeği gezerek öğrenmeye bayılır, gezilerinde yanında hoş sohbet insanlar arar, onunla iletişiminizi sıkı tutmalısınız.

10. Onuncu olarak Terazi erkeğinin görünürde çok sakin ve rahat olsa da hiçbir detayı gözünden kaçırmamalısınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık