IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Terazi burcu kadinini etkileyen davranişlar


1. Venüs’ün güzel ve alımlı burcu Terazi için ilişkiler, denge, eşitlik, adalet son derece önemlidir. İlişkilerde mükemmel bir uyum arar ve beklerler ve bu uyumu yakalayamadıkları takdirde oldukça mutsuz olabilirler. Bu durum özellikle Terazi kadınları için daha da geçerlidir zira terazi kadınları aslında gerçek olamayacak bir mutluluğun peşinde ve bunun da farkında oldukları için oldukça hüzünlü olabilirler. Dolayısıyla bir Terazi kadınını etkilemek için belki de en öncelikli yol bu hüzünlerine ortak olmak ve onları rahatlatmak olabilir. İkinci olarak Terazi

2.İkinci olarak Terazi kadını için kibarlık ve nezaket önemlidir. Kendileri nazik ve kibardır ve karşılığında da ne yazık ki aynısını beklerler. Dolayısıyla onu etkilemek için kibar olmalısınız

3. Üçüncü olarak giyimden, modadan, makyaj ve takılardan hoşlanırlar. Bu yönleriyle onları takdir etmeniz etkileyici olacaktır.

4. Dördüncü olarak ilişkinizde eşitliği paylaştığınızı göstermeniz önemlidir.

5. . Beşinci olarak sıradanlıktan hiç hazzetmediğini belirtelim, onu beğendiğinizi göstermek veya onu şımartmak için sıra dışı yollar bulmalı ve denemelisiniz.

6. Altıncı olarak her ne kadar hiç göstermese de detaylara çok dikkat eder, hatta zaman zaman takıntılı olabilir. Bu detaylarda kaybolmaması için elinden tutmanız etkileyici olabilir.

7. Yedinci olarak ilişkiler konusunda uzman olduğuna inanır, dolayısıyla ilişkide komutayı ona bıraktığınızı hissettirmeniz etkileyici olabilir.

8. . Sekizinci olarak yardımseverdir, hayırseverdir, bu yolda ona destek olmanız hoşuna gidecektir.

9. Dokuzuncu olarak sosyal çevresinin kraliçesi olabilir, arkadaşlıklarına, dostluklarına saygı duymanız etkileyici olacaktır.

10. Onuncu olarak aşkta egosunu sıfıra indirgeyebilir, dolayısıyla onu sevdiğinizde kral olabileceğinizi unutmamalısınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık