IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Başak burcu erkeğini etkileyen davranişlar


1.Titiz ve çalışkan Başak burcu etkilemek size çok fazla fayda sağlayabilir her şeyden önce. Zira Başak erkeği fayda odaklıdır ve adeta başkalarının yaşamlarını kolaylaştırmak için vardır. Bu noktada ilişkinizin sonucu ne olursa olsun olumlu sonuçlarını, iyileştirici gücünü yaşamınıza dahil ettiğinizde bedenen ve ruhen kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. İlk olarak Başak burcu erkeği başta da söylediğimiz gibi mükemmel seviyede titizdir. Bu genel yaşamı olduğu kadar detaylarda da bu şekilde olabilir. İşe onu etkilemek için detaylara dikkat ederek ve önem göstererek başlayabilirsiniz. En ufak ayrıntıyı gözden kaçırmamanız hiç şüphesiz onu etkilemede etkili olacaktır.

2. İkinci olarak Başak erkeği için ilişkinin ciddiyeti önemlidir. Her ne seviyede olursa olsun birlikteliğinizi ciddiye almak onun nezdinde etkili olacaktır.

3. Üçüncü olarak her ne kadar dışarıdan göstermek istemese de içinde eğlenceye çok düşkün bir kişilik yatıyor olabilir. Onu gündelik yaşamın telaş ve kaygılarından uzaklaştırarak eğlenmesini sağlamanız etkili olacaktır.

4. Dördüncü olarak Başak erkeği arkadaşlarına karşı son derece şefkatlidir, bu yönüne şaşırsanız da onu desteklemeniz etkili olabilir.

5. Beşinci olarak aşk konusunda beklediğiniz romantizmi sergilemeyebilir, zira aşkı üzerinde adeta bir iş gibi düşünülen bir proje olarak görebilir. Büyük heyecan ve tutku beklentisi içinde olmamak destekleyici olabilir.

6. Altıncı olarak gündelik yaşamında sıra dışı çözüm ve yaklaşımları sever, bu türden fikirlerle ona yaklaşmanız destekleyici olabilir.

7. Yedinci olarak ilişkisinde tam teslimiyetten hoşlanabilir, dolayısıyla zaten mükemmeliyetçi olduğundan, her türlü detayı ona bırakmak, emeğini desteklemek etkili olacaktır.

8. Sekizinci olarak ortak maddi konularda ve işlerde insiyatifi, para iadesini üstlenmek isteyebilir. Bu noktada destekleyici olmanız etkili olabilir.

9. Dokuzuncu olarak sağlık, şifa konularına oldukça düşkündür ve bu amaçlı sağlık gezilerinden hoşlanır, onunla bir detoks seyahatine çıkabilirsiniz.

10. Onuncu ve son olarak ticari aklına ve önerilerine güvenmelisiniz, zira bu konuda hayal edemeyeceğiniz kadar iyi olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık