IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Aslan burcu erkeğini etkileyen davranişlar


1. Aslan erkeği zodyağın en ilgi çekici erkeklerinden biridir, doğal bir cazibesi vardır, çekiciliğiyle insanları adeta bir mıknatıs gibi kendine çekebilir. Öncelikle övülmeyi sever, alkışa ve takdire bayılır, kendini sürekli ön planda, “sahnede” görmek ister, onu överek etkili olmaya başlayabilirsiniz.

2. İkinci olarak Aslan erkeği gösterişli kıyafet ve aksesuarları seçer, giyimine özen gösterir, trendi yakalamak ister. Ona şık giysi veya tamamlayıcı aksesuarlar almanız etkili olacaktır.

3. Üçüncü olarak Aslan erkeği için lüks bir görüntü ve izlenim yaratmak önemlidir, şık restoranları seçmelisiniz.

4. Dördüncü olarak Aslan erkeği karşısındaki kişinin kendisinden üstün olmasını hoşlanmayabilir, onu etkilemek için düşük bir ego sergilemeli, dost ve arkadaş canlısı olmalısınız.

5. Beşinci olarak Aslan erkeği rahatına ve konforuna oldukça düşkündür, onu rahat ve konforlu ortamlarda ağırlamak etkileyici olacaktır.

6. . Altıncı olarak Aslan erkeği gündelik yaşamında planlı ve programlı hareket etmeyi sever, bu planlarında ona yardımcı olmak hiç şüphesiz etkili olacaktır.

7. Yedinci olarak Aslan burcu erkeği ortak maddi konularda, ortak paraların idaresinde dağınık olabilir, bu konuda toparlayıcı ve organize olarak ona destek olmak etkili olabilir.

8. Sekizinci olarak Aslan erkeği günün sonunda sözün kendisinde olmasını ve fikirlerine saygı duyarak ona uyulmasını bekler, bu beklentisini karşılamak etkileyici olabilir.
9. Dokuzuncu olarak maddi hedefleri vardır, zira meslek hayatında onu rahat hissettirecek konumların başında maddi konfor gelir. Bu konuda destekleyici olabilirsiniz.

10. Onuncu ve son olarak Aslan erkeği arkadaşlıklar konusunda derin ve dengeli olmayabilir, yüzeyselliği tercih edebilir, sosyal yaşamı çok da önemsemeyebilir, bu noktada fazla bir sosyalleşme içinde olmamak etkili olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık