IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yengeç burcu erkeğini etkileyen davranişlar


1. Her ne kadar yumuşak, sevecen ve anlayışlı görünse de Yengeç burcu erkeği zodyağın en zorlu erkeklerinden biri olabilir. Yengeç burcu dişil enerjiye sahiptir ve bu dişil enerji Yengeç burcu erkeğini bir kadın gibi manipülatif hale getirebilir. Bir hedef koyduğuna ona ulaşmak için oldukça sabırlı olabilir ve onu yolundan vazgeçirmek oldukça zordur. Bu duygusal yanı güçlü erkeği etkilemek için öncelikle planlı hareket etmek, ciddi, disiplinli, düzgün olmak etkili olabilir.

2. İkinci olarak Yengeç burcu erkeği dürüstlük konusunda hassastır, empati gücüyle en ufak sırrı ya da yalanı ortaya çıkarabilir. Dolayısıyla onu etkilemek için dürüst davranmanız gerekebilir.

3. Üçüncü olarak Yengeç burcu erkeği gizemli, çözülmesi kolay olmayan kadınlardan hoşlanır. Zira onları bir bulmaca gibi çözmek, detektif gibi izlemek hoşuna gidebilir. Gizemli hareket ederek onu etkileyebilirsiniz ancak bu oyunda oldukça zeki olmalısınız.

4. Dördüncü olarak Yengeç burcu sessiz ve dingin ortamları sever, onu etkilemek için böyle ortamlar yaratabilirsiniz.

5. Beşinci olarak Yengeç burcu erkeği tam bir gurmedir, iyi pişirilen yemeklere bayılır, onu etkilemek için zengin bir mutfak sunabilirsiniz.

6. Altıncı olarak Yengeç burcu erkeği ailesine düşkündür, onu etkilemek için ailesine saygı duymalı, hürmet etmelisiniz.

7. Yedinci olarak Yengeç burcu erkeği lider, öncü görünmek ister. Dış dünyada onu öne çıkardığınızdan emin olmalısınız.

8. Sekizinci olarak Yengeç burcu erkeğinin iş konusunda sıra dışı ve farklı fikirleri olabilir, bu fikirleri anlayışla karşılamak onu etkileyebilir.
9. Dokuzuncu olarak Yengeç burcu erkeği dışarıdan sakin görünse de epeyce bir gelgite sahip olabilir. Bu gelgitleri sakin karşılamalısınız.

10. Onuncu ve son olarak Yengeç burcu erkeğinin cömertliği sever, bu özelliğini anlayışla karşılamanız onu etkileyecektir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık