IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ikizler burcu erkeğini etkileyen davranişlar


1. İkizler burcu erkeğini etkilemek pek kolay olmayabilir. Zira çok fazla bire bir ilişki insanı değildir, sosyal bir kelebek olabilir, her an değişen ve kendisinin de çok anlamadığı farklı istek ve beklentileri olabilir. Dolayısıyla bu değişken hallerini hoş karşılayarak hatta destekleyerek etkili olabilirsiniz ilk olarak.

2. İkinci olarak İkizler erkeği her ne kadar öyle görünmese de eve ve aileye son derece önem verir, annesi onun için bir güven kaynağıdır. Onu etkilemek için ailesini ve annesini hoş tutmalısınız.

3. Üçüncü olarak eğitim ve öğrenim vazgeçilmezi olabilir, hayat boyu sürebilir, bu alanda onu hoş karşılamak ve destekleyici olmak etkili olabilir.

4. Dördüncü olarak hemen herkesle konuşabilir, görüşebilir, anlaşabilir, bu duruma anlayış göstermek etkileyici olacaktır

5. Beşinci olarak İkizler erkeği spora ve fiziksel aktivitelere meraklıdır, birlikte bir spor kulübüne üye olmak İkizler erkeğine cazip gelebilir.

6. Altıncı olarak İkizler erkeği hoş sohbete bayılır, dolayısıyla onun ilgisini çekecek konular, fikirler bulmalısınız.

7. Yedinci olarak İkizler erkeği özgürlüğüne düşkündür, dolayısıyla onun hareket etmesine mani olmamalı ve önünde durmamalısınız.

8. Sekizinci olarak İkizler erkeği için görünümü önemlidir, farklı tarzları denemeyi sever, ilgisini çekecek kıyafetler İkizler erkeğinin ilgisini çekecektir.

9. Dokuzuncu olarak İkizler erkeği seyahati ve gezmeyi sever. Farklı rotalar bularak onun ilgisini çekebilirsiniz.
10. Onuncu ve son olarak İkizler erkeği kibarlık ve nezaketten hoşlanır, her ne kadar göstermese de ilişkilere inanan bir romantiktir, onunla bire bir zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık