IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ikizler burcu kadinini etkileyen davranişlar


1. Zodyak’ın Merkür yönetimindeki İkizler burcunun değişken karakteri astrolojiyle ilgili hemen herkes tarafından bilinir. Dolayısıyla bir İkizler burcu kadınını etkilemek istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey onun bu değişkenliğine uyum sağlamaktır.

2. İkinci olarak İkizler kadını konuşkandır, dolayısıyla sohbetten hoşlanıyor olmanız, fikir paylaşımına açık olmanız, dinlemeniz ve onunla konudan konuya atlayabilmeniz etkileyici olacaktır.

3. Üçüncü olarak İkizler burcu kadını oldukça meraklıdır, onun merakını uyandıran, ilgi çeken konuları bulmak, konuşmak, paylaşmak onu etkileyebilir.

4. Dördüncü olarak İkizler burcu kadınını etkilemek istiyorsanız onunla spor yapmaya hazır olmalısınız.

5. Zira yerinde durmaktan hiç hoşlanmaz, fazla rekabete girmeden birlikte yapabileceğiniz her türlü spor onu mutlu edecektir. Beşinci olarak farklı farklı ilgi alanları bulmanız sözgelimi onunla farklı hobi gruplarına katılmanız, kurslara gitmeniz etkileyici olabilir.

6. Altıncı olarak hareketli mizacının tam aksine iç dünyasında rahat ve huzur arayan bir tarafı olduğunu unutmamak gerekir. Dolayısıyla keyif, huzur ve konforunu sağlayan ortamları paylaşmak onu etkileyebilir. Buna maddi rahatlık da dahildir.

7. Yedinci olarak ilişkiye aşık bir insan olduğunu unutmamalısınız. Dolayısıyla her ne kadar hava burcu olmasının tüm uçarılığını taşısa da onunla ciddi bir ilişki kurma niyetiniz olduğunu göstermeniz oldukça etkileyici olabilir.


8. Sekizinci olarak ortak maddi konularda, ortak girişimlerde oldukça ciddi ve kararlıdır, dolayısıyla ortak bir alışveriş, yatırım, girişimde bulunmaya hazır durmanız etkileyici olabilir.

9. Dokuzuncu olarak İkizler kadını için aile ve annenin yanında olması, uzakta bile olsa yakınlığını hissetmesi güven vericidir. Dolayısıyla onun annesini ya da ailesini sürekli aramasını hoş karşılamanız etkileyici olabilir.

10. Onuncu ve son olarak İkizler kadını için arkadaşları olmazsa olmazıdır, onu özgür bıraktığınızdan emin olmalısınız ve bunu hissetmesi onun için en etkileyici faktör olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık