IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Koç burcu kadinini etkileyen davranişlar


1. Koç burcu Zodyak’ın eril ve erkeksi burcudur. Yine eril özelliklere sahip Mars yönetiminde olan bu burç lider özelliklere, yönetici erklere sahiptir. Durum böyle olunca Koç burcu bir kadında farklı ve zaman zaman tuhaf şekillerde tezahür edebilir. Zira bir kadın bedeninde güçlü bir savaşçı, kumandan, asker, lider vardır. Koç burcunun eril niteliği bir kadının duygusal dünyasında kaoslara neden olabilir. Koç burcu kadınlarına içlerindeki bu savaşçı, lider ruha göre davranılması gerekebilir. Dolayısıyla öncelikle inatçı olmamak ve onun lider ruhuna anlayış göstererek isteklerini anlayışla karşılamak yerinde bir davranış olabilir.

2. İkinci olarak bu savaşçı tarafa tamamen yenik düşmeyip onu dengelemeye çalışmak gerekebilir. Zira Koç burcu kadını rekabetçidir ve doğal olarak karşısında zayıf bir rakip görmek istemez.

3. Üçüncü olarak onun duygusal bir yönü olduğunu unutmamak gerekiyor. Zira görünüşünden beklenmedik şekilde alıngan olabilir ve her ne kadar savaşçı bir lider olsa da o hassasiyetleri olan bir kadındır.

4. Dördüncü olarak ne istediğini bilen kararlı asker duruşunun ardında oldukça kararsız, dağınık, dalgın, unutkan olabilir. Kararlarında yardımcı ve toparlayıcı olmak onu rahatlatabilir.

5. Beşinci olarak sevgi ve aşka önem veren naif çocuksu tarafının unutulmaması gerekir.

6. Altıncı olarak çalışkan ve azimli yanlarına destek olmak etkileyici olacaktır.

7. Yedinci olarak ilişkilerde yetkiyi ve komutayı ona bırakmak onu mutlu edecektir.

8. Sekizinci olarak kendini sahip olduklarıyla tamamlar, para onun için önemlidir, dolayısıyla ona refah ve huzuru getirebilecek güveni sağlamak ve bu güveni sergilemek etkilidir.

9. Dokuzuncu olarak enerjik, hızlı, çabuk ve atiktir, bu özelliklerine uyum sağlayabilmek, yanında pasif, tembel, uyuşuk olmamak gerekir.

10. Onuncu ve son olarak bir kariyer, statü, iş insanıdır. Dolayısıyla çalışmalarını desteklemek, bu yönde hedeflerinin arkasında durmak Koç burcu kadınını etkileyecektir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık