IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Yay burcu erkeğini etkileyen davranişlar


1. Dost ve arkadaş canlısı, sosyal, sempatik, girişken Yay burcu erkeği bu özellikleriyle ele avuca sığmaz. Üstelik aile yaşamından ziyade gezip tozmayı, eğlenmeyi, arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi sever. Dolayısıyla öncelikle onunla birlikte eğlenceyi, gezmeyi paylaşmak etkili olacaktır.

2. . İkinci olarak Yay erkeğini etkilemek için aile konularında son derece fedakâr olmasını anlayışla karşılamak hatta desteklemek yerinde olabilir. Zira ailesi söz konusu olduğunda Yay erkeğinin gözü hiçbir şey görmeyebilir.

3. Üçüncü olarak Yay erkeğinin son derece zeki olduğunu unutmamak gerekir, hızlı, çevik, pratik bir akla sahiptir ve karşısındaki kişiden de bu çevikliği ve zekayı bekler.

4. Dördüncü olarak Yay erkeği iş yaşamında çok çalışkandır, işi ve hedefleri için evini unutabilir. Çıktığı iş seyahatlerinde rahatsız edilmemek isteyebilir. Dolayısıyla onu etkilemek istiyorsanız özellikle iş seyahatinde sık sık aramamaya çalışın.

5. Beşinci olarak Yay erkeği aşkta lider olmak ve sözünü geçirmek isteyebilir. Sevdikleriyle olan ilişkilerinde de yönetici konumda olmak isteyebilir. Egonuz kuvvetliyse onu etkilemek için biraz daha çaba sarfetmelisiniz.

6. Altıncı olarak Yay erkeğinin yanında, çevresinde oldukça sıra dışı, farklı ya da aykırı görüşlere sahip insanlar bulunabilir, buna uyum sağlamak etkili olabilir.

7. Yedinci olarak Yay erkeği ortak maddi konu ve paylaşımlarda karşısındakinden anlayış ve empati bekleyebilir, ama karşısındaki kişiye de anlayış gösterecektir. Bunu önceden fark etmeniz etkili olacaktır.

8. Sekizinci olarak Yay erkeği bulunduğu ortamın dışında ve uzağında kral gibi hissetmek ister, tam da bu yüzden uzak diyarlarda olmak onu iyi hissettirir. Yabancı bir ülkede yaşamak isteyebilir ve sevebilir. Bu durumu anlayışla karşılayıp uyum sağlamak etkili olacaktır.

9. Dokuzuncu olarak Yay erkeği sosyal bir kelebek gibidir ve daldan dala konmaya bire bir ilişkiler kurmaya yatkındır. Bu durumda kıskanç davranmamak etkili olacaktır.

10. Onuncu olarak her ne kadar hafif ve neşeli görünse de Yay erkeğinin sezgileri çok kuvvetlidir, bu özelliğini asla yabana atmamalı ve dürüst olmalısınız.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık