IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Boğa burcu kadinini etkileyen davranişlar


Boğa burcu kadinini etkileyen davranişlar

Bir Boğa burcu kadınını etkilemek istiyorsanız öncelikle onun sakinliğine ve sabrına saygı duymanız gerekebilir. Zira Boğa kadını telaştan, aceleden hiç hoşlanmaz, hazırlanması, giyinmesi, süslenmesi için zamana ihtiyacı vardır. Acele eder, sabırsız davranırsanız bu durum hanenize hemen eksi bir olarak yazılabilir.

2. İkinci olarak Boğa burcu kadını eşsiz lezzetler denemekten, yemekten hoşlanır ve keyif alır. Onu etkilemek istiyorsanız gurme bir restorana götürerek etkileyebilirsiniz. Birlikte yiyeceğiniz güzel bir yemek onun kalbine giden yolu açabilir.

3. Üçüncü olarak Boğa burcu kadını için lüks, konfor ve maddiyat etkileyicidir. Dolayısıyla onu etkilemek için çalışkan olmak ve iyi para kazanmak gerekebilir.

4. Dördüncü olarak Boğa kadını azimli ve inatçıdır. Belli bir hedefi varsa önünde durmamak hatta yolunu açmak ve asla aksi yönde inat etmemek gerekir.

5. Beşinci olarak aşkta ve ilişkilerde titiz ve mükemmeliyetçidir. Dolayısıyla hemen her konuda hiçbir detayı gözden kaçırmamak etkileyici olabilir.

6. Altıncı olarak Boğa kadını estetikten, kozmetikten zevk duyar, güzelliğe tutkundur. Dolayısıyla bakımlı ve hoş olmak onun kalbine giden yolu belirleyebilir.

7. Yedinci olarak sanatçı ruhludur. Birlikte sergileri gezmek, konserlere gitmek, sanata ve sanatçıya dost olmak onu etkileyecektir.

8. Sekizinci olarak Boğa burcu kadını evde oturmayı, dinlenmeyi, rahat olmayı sever. Dolayısıyla çılgın gibi gezmek, seyahat etmek yerine belli bir hedef doğrultusunda belli sürede geziler yapmak onu etkileyecektir
9. Dokuzuncu olarak Boğa burcu bir toprak burcudur, ayaklarının yere basmasını sever, doğal ortamlardan hoşlanır. Bir kır evi, doğa gezisi, yürüyüş, ağaçlar ve yeşilliklerin içinde olmak onu mutlu edebilir.

10. Onuncu ve son olarak Boğa burcu kadının ruhunda gizli bir lider olduğunu unutmayın. Dolayısıyla her ne kadar yumuşak, tatlı, sakin ve ağırkanlı olsa da ilişkide komutayı ele almak için gizli bir savaş verdiğini önemsemek ve anlayışla karşılamak etkileyici olacaktır.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık