IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Boğa burcu erkeğini etkileyen davranişlar


1. Boğa erkeği sempatik tavırları, sakin ve yumuşak duruşuyla, yakışıklılığıyla dikkat çeker. Venüs’ün şansını ve güzelliklerini üzerinde taşıyan Boğa burcu erkeği pek çok konuda olumlu ve anlayışlı olabilir, zira konfor alanı onun için önemlidir. Yemekten, uzun, hoş sohbetlerden keyif alır. Hayatı da bu keyif anlayışı üzerine kuruludur. Dolayısıyla Boğa burcu erkeğini etkilemek için öncelikle keyfini bozmamalı, mümkünse daha da genişletmeye çalışmalısınız.

2. İkinci olarak maddi güven onun için önemlidir, maddi rahatlık konfor alanını korumasını sağlar, bu yönde ona destek olarak, işlerini destekleyerek onu etkileyebilirsiniz.

3.Üçüncü olarak evinde ve aile içinde bir kraldır, sözünün dinlenmesini ister, bu yönüne saygı göstererek etkileyici olabilirsiniz.

4. Aşk konusunda emeğe inanır, emek sarfettiğiniz sürece sizden iyisi olmayabilir

5. Dolayısıyla beşinci olarak onu severken bu emeği gösterdiğinize emin olmalısınız.

6. Altıncı olarak eşinden, sevgilisinden sonsuz doğruluk ve sadakat bekler, bu bağlılığı hissettirerek etkileyici olabilirsiniz.

7. Yedinci olarak hareket ve seyahatten çok hazzetmeyebilir, bu yönde beklentilerinizi yüksek tutmamak etkileyici olabilir.

8. Sekizinci olarak sıra dışı fikir ve düşüncelerini göstermekten çekinmez, onu etkilemek için tuhaf karşılamamaya çalışın.

9. Dokuzuncu olarak arkadaşlarına karşı son derece özverili ve anlayışlıdır, aslında sevgilisinden ziyade arkadaşı olmak daha iyi olabilir ama dost canlısı tarafınızı öne çıkararak etkili olabilirsiniz.
10. Onuncu ve son olarak her Boğa erkeğinin ruhunda gizli bir komutan ve liderlik vardır ve gerektiğinde bu tarafını duruşuyla tezat bir biçimde ortaya çıkarır, bu gizli lidere saygı duymanız etkileyici olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık