IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Ağustos.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Baş Dönmesine Ne İyi Gelir?


Zencefil: Zencefil baş dönmesine iyi gelen bitkisel çözüm metodları arasındadır. Zencefilin pek çok hastalığa iyi geldiği bilinmektedir. Günde 2 defa zencefil çayı içerek baş dönmesini geçirmeniz mümkün. Zencefilin faydaları aynı zamanda bilimsel çalışmalarla da kanıtlanmıştır. Vertigo tedavisinde de etkili olarak kullanılan zencefil çayını eğer baş dönmesi şikayetleri yaşıyorsanız tüketebilirsiniz.

Nane Yağı: Nane yağı hem baş dönmesine hem de baş ağrısına oldukça iyi gelen bir bitkisel çözümler arasındadır. Nane yağı vertigo hastalığında da kullanılmakta ve baş dönmesi sırasında badem yağı ile birlikte karıştırılarak tüketildiğinde baş dönmesinin ortadan kalktığı gözlemlenmiştir. Nane yağı sadece baş dönmesinde değil aynı zamanda mide bulantısında da kullanılan metodlardan biridir.

Limon: Bol miktarda c vitamini içeren limon baş dönmesine birebir bitkisel çözümleri arasında yer almaktadır. Limonu dilerseniz direkt olarak tüketebilir ya da suyunu çıkarak da tüketebilirsiniz. Limonun içine dilerseniz 2 çay kaşığı da şeker katabilirsiniz.

Kabak Çekirdeği: İnsan sağlığına olumlu etkileri saymakla bitmeyen kabak çekirdeği baş dönmesi tedavisinde de kullanılmaktadır. Eğer sık sık baş dönmesi şikayetlerinden müzdaripseniz her akşam bir avuç kabak çekirdeği tüketerek bu tarz şikayetlerinizden kurtulabilirsiniz. Kabak çekirdeği hem sinir hem de bağışıklık sistemine olumlu etkisi olan bir gıdadır.

Bal: Her derde deva olarak görülen bal baş dönmesi tedavisinde de kullanılır. Baş dönmeniz eğer kan şekeri düşüklüğüne bağlı olarak gelişiyorsa bal tüketerek bu tarz şikayetlerinizden kurtulabilirsiniz. Balın yanında biraz da elma sirkesi kullanabilirsiniz. Baş dönmesine birebir çözüm olarak bilinmektedir.

Bektaşi Üzümü: Baş dönmesi için pek çok bitkisel çözüm yolları vardır. Bunlarda biri de bektaşi üzümüdür. Bektaşi üzümü aynı zamanda kurt üzümü olarak da bilinmektedir. Bol bol a ve c vitamini barındıran bektaşi üzümü en faydalı besinler arasında yer almaktadır.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık