IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
Secret'ın sahibi ile cinsel ilişkiye zorlandım hatta iç çamaşırı giyme talimatı aldım


Abone OlFuhuş, pedofili, çocuklara yönelik cinsel istismar gibi suçlardan tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar eden ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'ın kurbanlarından biri olan Virginia Giuffre'nin, 2016 yılında mahkemeye verdiği ifadeler ortaya çıktı. Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret'ın sahibi Les Wexner ile cinsel ilişkiye girmeye zorlandığını belirten Giuffre, kendisine Wexner için iç çamaşırı giyme talimatı verildiğini de söyledi.
ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismarla suçlanan ve cezaevinde intihar eden iş adamı Jeffrey Epstein'in bağlantılı olduğu dava dosyalarının beşinci ve son bölümündeki ifadesinde Epstein, ünlü isimlere şantaj yaptığı iddialarını yüzlerce kez reddetti.



FUHUŞ ADASIYLA İLGİLİ DOSYALARIN SON BÖLÜMÜ YAYINLANDI
ABD'de fuhuş, pedofili, çocuklara yönelik cinsel istismar gibi suçlardan tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar eden ABD'li iş adamı Jeffrey Epstein'in "fuhuş adasıyla" ilgili dava dosyalarının beşinci ve son bölümü yayınlandı. Yaklaşık bin 400 sayfalık belgelerde Epstein'in ifadeleri yer alıyor. Ünlü kişilere şantaj yaptığı iddiasının yer aldığı belgelere göre Epstein, kendisine yöneltilen soruları yanıtlamayı yüzlerce kez reddetti. Belgelerde yer alan 2016 yılındaki yeminli ifadesinde Epstein, Prens Andrew'a şantaj yapmaya çalışıp çalışmadığına yönelik sorular karşısında en az 500 kez susma hakkını kullandı.

"PRENS ANDREW İLE İLİŞKİ KARŞILIĞINDA 15 BİN DOLAR ALDIM"
Davacı Virginia Giuffre, 2016 yılındaki ifadesinde İngiltere Prensi Andrew ile cinsel ilişki karşılığında kendisine 10 bin ila 15 bin ABD doları arasında ödeme yapıldığını söyledi. Prens Andrew, daha önce yaptığı bir açıklamada Giuffre ile hiç tanışmadığını öne sürmüştü. Giuffre, ayrıca bir medya kuruluşunun kendisine iki makale ve Prens Andrew ile çektirdiği bir fotoğraf için 160 bin dolar ödendiğini belirtti.



"ÇOK TANINAN BİR BAŞKANLA CİNSEL İLİŞKİYE ZORLANDIM"
İfadesinde hiçbir "başkan" ile cinsel ilişkiye girmediğini de belirten Giuffre, ancak çok tanınan bir başkanla ilişkiye girmek için "zorlandığını" öne sürdü. Söz konusu başkanın ismini söylemeyi reddeden Giuffre, "Eğer şunu söylemem gerekirse, onun hakkında konuşulacak iyi bir insan olmadığını biliyorum, onun adını açıkça söylemeyeceğim" dedi.



VICTORIA SECRET'IN SAHİBİ DE LİSTEDE
Giuffre'nin cinsel ilişki için zorlandığını iddia ettiği diğer isimler arasında Harvard hukuk profesörü Alan Dershowitz, Victoria's Secret'ın sahibi Les Wexner, yatırım fonu sahibi Glenn Dubin ve ABD'nin eski Orta Doğu özel temsilcisi George Mitchell de yer alıyor. Hatta Giuffre, kendisine Lex Wexner için iç çamaşırı giyme talimatı verildiğini de söyledi.

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık