IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
"Vur" emri verdi! Özel timlerin ilk hedefi bu 4 ismi öldürmek


Hamas'ın İsrail'e yönelik başlattığı Aksa Tufanı operasyonunun ardından İsrail'in de karşı saldırıya geçmesiyle bölge yangın yerine döndü. İntikam yeminleri eden İsrail'in ölüm listesi ise ortaya çıktı. 4 kişilik listede Hamas'ın lideri, sözcüsü ve son operasyonunun planlayıcısı da bulunuyor.

Hamas'ın 7 Ekim sabahı İsrail'e yönelik başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonunun ardından İsrail de karşı saldırı başlattı. Bölge yangın yerine dönerken intikam yeminleri eden İsrail'in ölüm listesinde yer alan 4 isim ortaya çıktı.



OPERASYONUN ADINI DUYURMUŞTU
Dünya basınında "İsrail'in 11 Eylül'ü" olarak anılan operasyonun ardından İsrail timlerinin hedefinde dört üst düzey isim yer alıyor. Bunlardan biri, Katar'da yaşayan Hamas'ın lideri İsmail Haniye. Haniye, Hamas'ın operasyonunun adının "Aksa Tufanı" olduğunu duyurmuş ve "Topraklarımızı özgürleştirme ve esirlerimizi kurtarma mücadelemiz devam edecektir" demişti.



SALDIRININ KUMANDANI OLARAK ANILIYOR
Hedefteki bir diğer isim ise Hamas'ın Gazze'deki lideri Yahya Sinvar. İsrail ordusundan Tuğamiral Daniel Hagari onun için, "Yahya Sinvar bu saldırının kumandanıdır ve o ölü bir adamdır" ifadelerini kullanmıştı.

SÖZCÜ UBEYDE DE HEDEFTE
İsrail'in öldürmek için harekete geçeceği bir diğer ismin ise İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın Sözcüsü Ebu Ubeyde olduğu öne sürüldü. İngiliz Telegraph gazetesi, Obeida'nın İsrail'in suikast listesinde üst sıralarda olduğunu yazdı.

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık