IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Eylül.2023   #1
Çevrimiçi
Son Dakika! Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı


Son dakika! CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Özel, "Yönetim seçim yenilgisinin sorumluluğunu üstlenmedi. Partimizin 39 milletvekilini başka partilere vermesi parti vicdanında ve tarihinde unutulmayacak bir hasar bırakmıştır. Sorumluluk üstlenmeyen bir yönetim tarzı kabul edilemez. Bu nedenle genel başkanlığa adayım" dedi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında genel başkanlığa aday olduğunu duyurdu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Özel, parti yönetiminin seçim yenilgisinin sorumluluğunu üstlenmediğini söyledi.



"BU TÜRKİYE'Yİ DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLERİN HİKAYESİDİR"
Kendisine destek veren milletvekili ve parti meclisi üyeleriyle birlikte CHP genel merkezinde buluşan Özel, saat 14.00'te kameraların karşısına geçti. "Değişimin yüzyılı, yüzyılın değişimi" sloganıyla hazırlanan tutum belgesiyle birlikte kürsüye çıkan Özel, "Bu Türkiye'yi değiştirmek için CHP'yi değiştirmek isteyenlerin hikayesidir. Bizler bu yürüyüş ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimci karakterini esas alan büyük bir kırılmayı hedefliyoruz. Yeni bir yüzyılda yeni bir siyaset için yeni yaklaşımlarla yol alacağız. Toplumsal talep ve ihtiyaçların aksine parti yönetimi yenilginin nedenlerini araştırmadı. Alınan sonuca bahaneler üretti, yenilginin siyasi sorumluluğunu üstlenmedi." dedi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık