IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Ağustos.2023   #1
Çevrimiçi
Eyyam-ı Bahur gece bile uyutmayacak! Hafta sonu berbat sıcaklara hazır olun (5-6 Ağustos hava durumu)


Türkiye'yi etkisi altına alan Eyyam-ı Bahur sıcakları zor anlar yaşatıyor. Kavurucu sıcakların etkisi devam ederken Cuma ve Cumartesi gecesi senenin en nemli iki gecesi olacak. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten; "En berbat iki geceye hazır olun." diyerek uyarılarda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, sıcaklıkların hafta başına kadar artış göstermesi bekleniyor.

Kasıp kavuran Eyyam-ı Bahur sıcaklarının etkisi sürüyor. Riskli yaş grubundaki kişilere, hastalara ve hamilelere dışarı çıkmama uyarısı yapılırken, bazı bölgelerde sıcaklıklar 40 dereceyi aştı. Mevsim normallerinin üzerinde seyir eden sıcaklıklar mega kent İstanbul'da da etkisini artırdı.



TAKSİM'DE TERMOMETRELER 40 DERECEYİ GÖSTERDİ
Ülkemizin güney ve batı kesimlerinde mevsim normalleri üzerinde seyreden Eyyam-ı Bahur sıcakları nedeniyle Taksim'de termometreler 40 dereceyi gösterdi.


Bazı vatandaşlar şemsiye altında güneşten korunmaya çalışırken, bazıları da gölgelik alanlarda dinlenmeyi tercih etti.

KOYUNLAR GÖLGEYE SIĞINDI
İstanbul Alibey Barajı'nda otlayan koyunlar, güneşten korunmak için Mağlova Kemeri gölgesine sığındı. Koyunlar birbirine sokularak gölgede durmaya çalışmaları ilginç görüntüler oluşturdu.

"EN BERBAT İKİ GECE"
Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hafta sonu yoğun nem olacağı uyarısını yaptı. Ökten yaptığı paylaşımda; ""En berbat 2 geceye hazır olun. Yarın (Cuma) gecesi ve Cumartesi gecesi senenin ve uzun senelerin en nemli iki gecesini geçireceğiz. Nem seviyesi korkunç boyutta. Gökyüzünü geceleyin nem bulutları kaplayacak. Ter su içinde kalacağız…" sözlerini kullandı.

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık