IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Mart.2024   #1
Çevrimiçi
Bizimkiler.Net
Fenerbahçe sürprize izin vermedi


Fenerbahçe sürprize izin vermedi! Sarı-Lacivertliler UEFA Konferans Ligi'nde 3-0 rövanşında Union Saint Gilloise'a 1-0 mağlup olsa da çeyrek final biletini kaptı

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe son 16 turu rövanş karşılaşmasında Belçika temsilcisi Union Saint Gilloise ile karşı karşıya geldi. İlk maçı 3-0 kazanan temsilcimiz rakibine 1-0 mağlup olsa da adını çeyrek finale yazdırmayı başaran taraf oldu.
UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında Belçika ekibi Saint Gilloise ile karşı karşıya geldi. İlk maçı 3-0 kazanan temsilcimiz, mücadeleden 1-0 mağlubiyetle ayrılsa da çeyrek final biletini alan taraf olmayı başardı

GOL İPTAL
Karşılaşmada dakikalar 18'i gösterirken Fenerbahçe'de Osayi-Samuel, çok hızlı bir şekilde ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalıp vuruşunu yaptı ve top ağlara gönderdi. Ancak gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

VAR İNCELEMESİ SONRASI DEVAM
İlk yarının son dakikalarına girilirken Union SG ceza sahası içindeki bir pozisyon sonrası penaltı bekledi. Pozisyon incelemesi sonucunda hakem devam kararı verdi.

UNİON SG GOLÜ BULDU
Belçika ekibi, ikinci yarıya çok hızlı başladı ve etkili ataklarla gol arayışını sürdürdü. Rasmussen'in golüyle, Sarı-Lacivertli temsilcimiz karşısında 68. dakikada 1-0 öne geçti.

KURA ÇEKİMİ 15 MART'TA
Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakiplerinin belli olacağı kura çekimi 15 Mart'ta gerçekleştirilecek.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık