IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
Bizimkiler.Net
Sarı-Lacivertliler Konyaspor'u rekorları kırarak 7-1 mağlup etti!



Fenerbahçe 15 yıl sonra bir ilki başardı, Sarı-Lacivertliler Konyaspor'u rekorları kırarak 7-1 mağlup etti! Bonucci'nin tribünde olduğu maçta, Edin Dzeko hat-trick yaptı

Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında lider Fenerbahçe sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Tam 6 golün atıldığı mücadelede Fenerbahçe rakibini 7-1 mağlup ederek Kadıköy'de tarihi bir skor aldı. Sarı-Lacivertliler'in Boşnak golcüsü Edin Dzeko ilk yarıda attığı gollerle hat-trick yaparak takımını sırtladı.

Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde lider Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u ağırladı. Kritik mücadelede Sarı-Lacivertliler rakibine adeta gol olup yağarken mücadeleden 7-1 galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe'de Edin Dzeko hat-trick yaptı. Sarı-Lacivertliler'in yeni transferi Bonucci de karşılaşmayı takip ederken maç öncesinde tribünleri selamladı.

Fenerbahçe, Şubat 2009'daki Hacettepespor maçından bu yana bir Süper Lig maçının ilk yarısında beş golü ilk kez Konyaspor filelerine gönderdi.

Bu sezon ilk yarılarda attığı 29 golle, Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en fazla gol atan takım Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Dusan Tadic, ligde ilk kez yedek soyundu Sezona oldukça etkili bir başlangıç yapan ve tüm lig maçlarında görev alan 35 yaşındaki oyuncu, Konyaspor karşısında yedekler arasında yer aldı.

Fenerbahçe'nin tecrübeli hücumcusu Joshua King, ligde bu sezon ilk kez bir maça ilk 11'de başladı. Bu sezon sakatlıklar yüzünden istikrarı yakalayamayan ancak forma giydiği müsabakalarda beğeni toplayan 31 yaşındaki oyuncu, 9 lig maçında sonradan oyuna girmişti. King, Avrupa'da ise 4 müsabakaya ilk 11'de başlamıştı.

Fenerbahçe'de savunmadaki zorunlu rotasyon devam etti. Teknik direktör İsmail Kartal, Rodrigo Becao'nun sakat, Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'nda olması nedeniyle savunma hattında İstanbulspor maçında olduğu gibi Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu dörtlüsünü tercih etti.

Fenerbahçeli taraftarlar, Konyaspor karşısında takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli taraftarlar, hafta içi maçı olmasına ve oldukça soğuk havaya rağmen tribünlerin tamamını doldurdu.
Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu dünyaca ünlü İtalyan futbolcu Leonardo Bonucci, karşılaşmayı statta takip etti.

Bonucci, sağlık kontrollerinin ardından transfer görüşmelerinin tamamlanması halinde sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalayacak.

Kaynak Mynet.Com



  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık