IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
Bizimkiler.Net
Beşiktaş'ta merakla beklenen yeni Hoca resmen açıklandı!


Beşiktaş'ta merakla beklenen yeni hoca resmen açıklandı! Siyah-Beyazlı yönetim herkesi ters köşe yaptı, hiç beklenmedik bir ismi açıkladı... Kartal bundan böyle Portekizli hoca Fernando Santos'a emanet

Beşiktaş'ta merakla beklenen teknik direktör açıklandı. Siyah-Beyazlılar resmi hesabından yaptığı açıklamayla hiç beklenmedik bir ismi açıklayarak teknik direktörlük görevine 69 yaşındaki çalıştırıcı Fernando Santos'un getirildiğini açıkladı. Santos, Portekiz ile 2016 yılında EURO 2016 kupasını kaldırırken, son olarak Polonya Milli Takımı'nda teknik direktörlük görevi yapmıştı.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve Burak Yılmaz'ın ardından Rıza Çalımbay ile de yollar ayrılırken, uzun süredir devam eden teknik direktör arayışları nihayete erdi. Siyah-Beyazlılar resmi kanallardan yaptığı açıklamayla takımın başına 69 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos'un getirildiğini duyurdu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Portekizli Sayın Fernando Santos getirilmiştir. Kendisine yeni evine hoş geldin diyoruz..." ifadeleri kullanıldı.

EURO 2016'YI KAZANDI
69 yaşındaki teknik adam, Portekiz ile birlikte EURO 2016'yı ve 2019 UEFA Uluslar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı. Santos, Porto kariyerinde ise Portekiz Ligi ve Portekiz Kupası başarılarını tattı.

YARDIMCILARI DA BELLİ OLDU
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Fernando Santos'un yardımcıları da duyuruldu. Buna göre Santos'un yardımcılıklarını; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario üstlenecek.

Kaynak Mynethaber.Com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık