IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
Bizimkiler.Net
Evde Karın Düzleştirme İçin En İyi Egzersizler


Evde Karın Düzleştirme İçin En İyi Egzersizler


Reklamlarda karın düzleştirme ve sıkılaştırmak için birçok egzersiz aletini görürsünüz. Bunlar kimi zaman bütçenizi zorlayabilecek düzeyde de olabilirler. Fakat tüm bunca masrafa girmeden evde kendinizin yapacağı basit etkili egzersiz hareketleriyle de aynı hedefe ulaşabilirsiniz.

Aşağıda belirtilen egzersiz hareketleri karın düzleştirme konusunda sizlere yardımcı olacaktır:

1. Yere bir battaniye veya büyük bir havlu serin. Yer düz ve sert olmalıdır. Çünkü karın kaslarınızı düzleştirmek için bu daha iyi bir ortamdır. Dizleriniz eğik olacak şekilde sırt üstü uzanın. Ayaklarınız yere düz basmalıdır. Her iki avuç içinizi başınızın altında birleştirin ve başınızı vücudunuzun üst kısmıyla birlikte kaldırın. Karın kaslarınız çekilene kadar vücudunuzun üst kısmı yüksekte duracak şekilde durun. Bu hareketi 30 – 10 defa arasında tekrarlayın.

2. Sağ ayağınızı sol dizinizin üstüne yerleştirin. Bu pozisyondayken aynı egzersizi ( başı vücudun üst kısmıyla birlikte yukarı kaldırmak ) tekrarlayın. Bu hareketi de 30 – 100 defa arasında tekrarlayın. Tabi aynı hareketi diğer bacak için de yapın. Yani sol ayağınız sağ dizinizin üzerine koyarak egzersizi tekrarlayın.

3. Sonraki aşamada her egzersizde her iki bacağınızı havaya kaldırın ve uyluk kemiğinizi çenenize doğru çekin. Bu hareketi 50 defa tekrarlayın.

Rahatlamak için


Rahatlamak için her egzersiz arasında gevşemeye çalışın. Sırt üstü yere uzanın ve dizlerinize birkaç defa sarılın. Sonra vücudunuzun üst kısmını yavaşça sola döndürürken alt kısmınızı da alt kısmını sola doru çevirin. Bu pozisyonda 1 dk durun. Aynı hareketi sağ tarafınız için de uygulayın. Yere diz çökün ve diz sütünde dururken başınız ve vücudunuz geriye doğru kavis oluşturacak şekilde durun. Kendinizi rahat hissedene kadar bu pozisyonda kalın.

Uyarılar


Eğer sırt problemleriniz, boyun sorunlarınız veya egzersiz yapma konusunda zorluklarınız varsa bu egzersizleri uygulamayın. Eğer egzersize başlayacaksanız fakat nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız bir egzersiz uzmanı eşliğinde başlamanızda fayda vardır. Evde egzersiz yaparken oldukça dikkatli olmaya çalışın. Bir sağlık sorunu yaşarsanız egzersizi yarıda bırakın ve hekime görünün.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık