IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
Bizimkiler.Net
Kilo Verdiren Egzersiz Hareketleri


Kilo Verdiren Egzersiz Hareketleri


Kilo vermek konusunda en etkili yöntemlerden birisi de egzersiz hareketleridir. Etkili egzersiz hareketleriyle kilo vermek mümkündür. Bu makalede bu konuda yapılması gereken hareketleri bulacaksınız.

Kilo verdiren egzersiz hareketleri


Kadınların en çok şikayet ettikleri konulardan birisi bel çevresindeki kalınlaşma ve yağlardır. Bu bölgeyi inceltmek için şöyle bir yöntem denenebilir. Ayaktayken ayaklar çok fazla olmamak kaydıyla iki yana açılır. Eller iki yana doğru açılır. Sonra bir el aşağı inerken diğer el yukarı kalkar. Bu haldeyken inen elimizin tarafına vücudumuzu eğeriz. Aynı hareketi diğer taraf içinde yaparız. Bu hareketi bir seferde 15 defa tekrarlamak bel bölgesinin zayıflamasına yardımcı olur.

Ayaktayken iki ayak yanlara doğru açılır. Vücut düz bir haldeyken sağ tarafa doğru daire yapacak şekilde çevrilir. Bu halde birkaç saniye durduktan sonra hareket 10 defa daha tekrarlanır. Aynı hareket ters taraftan da yapılır. Sonra yine vücut düz haldeyken başımızı yine daire yapacak şekilde sağ tarafa doğru çevirip birkaç saniye öylece durulur. Bunu yaparken bel ve boyun kaslarını incitmemeye dikkat edilir. Yavaş ve usulca yapmak gerekir. Aynı hareket ters taraftan da yapılır. Böylelikle kadınların kimi zaman şikayet ettikleri boyun çevresindeki yağlanmalar ve kalınlaşmalar giderilmeye çalışılır.

Yere yüzü üstü bir şekilde uzanın. Bacaklarınızı iki yana biraz açın. Sonra ayaklarınızı dizlerinizden içe doğru bükerek kaldırın. Sonra ellerinizle arkada ayaklarınızı sıkıca tutun. Vücudunuzun hafif hilal ay şeklini almasını sağlayın. Sonra kendinizi yaylandırarak öne ve arkaya sallanmaya çalışın. Bu hareket karın ve bel gölgesindeki yağların ve fazlalıkların erimesine yardımcı olacaktır.

Kalçalardaki fazlalıkları eritmek için yere yüz üstü uzanılır. Vücut esnek tutulur. Eller yerde sabittir. Sonrasında bacaklar birbiriyle orantılı bir şekilde havaya kaldırılır ve bırakılır. Bu hareket 15 defa tekrarlanır.

Ayrıca yere sırtüstü uzanılır. Bacaklar dizlerden kırılarak ayaklar yere temas eder ve dizler yukarıda kalır. Bu şekilde bacaklardan ve omuzlardan destek alınarak sırt ve kalçalar havaya kaldırılır. Bu hareket de kalça bölgesindeki fazlalıkları eritmede etkilidir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık